Backstreet boys 15. decembra u Beogradu

 

BSB 9 Photo Credits Ray Kay Jive Records 2007Posle spektakularnog koncerta koji su “Backstreet boys” imali u Zagrebu 27. novembra, gde su bez daha ostavili sve prisutne u zagrebačkoj Areni, njih će 15. decembra imati mogućnost da vidi i beogradska publika.

Kako pišu zagrebački mediji, najpopularniji boy bend svih vremena bolji je nego ikada. Iako se na početku koncerta činilo da će s njima pevati samo mlađa publika, kao iz jednog grla hitove “The Call” i “ I’ll Never Break Your Heart” zapevali su i oni stariji. Kao pred grupa bendu “Backsreet boys” na koncertu u Beogradu biće, Kathleen Emperatriz DeLuna, američka pop i RnB pevačica dominikanskog porekla, poznatija kao Kat DeLuna. Rodjena je u Nju Jorku, odrasla je uz muziku Arete Frenklin, koja joj je poslužila kao inspiracija da i sama donese odluku da se bavi muzikom. Pored pevanja DeLuna pleše, piše pesme i svira klavir. Sa petnaest godina ostvarila je svoj san i postala solo pevačica posle učestvovanja u “Coca Cola” karoke takmičenju na kome je pobedila. Njen prvi album pod naslovom “9 Lives” produciran je od strane RedOne, tekstove su potpisali tekstopisac Jane’t Sewell – Ulepic i Kat DeLuna, a album se pojavio u avgustu 2007. Album je zauzeo 58 mesto na “Billboard Top 200 Albums”. Kat je ostvarila visok uspeh u inostranstvu, a posebno u Evropi. Njen hit singl „Run The Show“ bio je na prvoj poziciji nekoliko nedelja u Francuskoj. U kateogoriji “Latin Dance Club Play Track of the year” osvojila je nagradu za svoj singl “Whine up”u sklopu “Latin billboard Music Awards 2008”. Upravo snima album “Inside Out” na engleskom i spanskom jeziku, koji bi trebalo da se pojavi 2010. godine.

Povezana vest:  Počela prodaja karata za Nišville 2016

Nakon RnB zagrevanja, oko 21h očekuje se nastup najpoznatijeg boy benda na svetu. Cena ulaznice za ovaj svojevrsni muzički spektakl kreću se od 2.310 dinara za tribine, 2.410 za parter, a 3.010 za Fan pit, dok je za kartu u VIP loži potrebno izdvojiti 4.510 dinara.