Bajaga „preuzima“ MTV 

bajaga mtvEkskluzivno za gledaoce MTV-ja u Sloveniji, Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Makedoniji Bajaga će publici predstaviti svojih pet omiljenih spotova i pesama.
U petak 4. decembra sa početkom u 20:30h u okviru emisije MTV TakeOver regionalnoj publici će se predstaviti jedan od najpopularnijih izvođača sa prostora bivše Jugoslavije, Momčilo Bajagić Bajaga. 
Bajaga i Instruktori su na turneji povodom dvadesetpet godina od izlaska debi albuma „Pozitivna geografija“. Nedavno su održali dva spektakularna koncerta u ispunjenoj dvorani „Dražen Petrović“ u Zagrebu, pred oko 12.000 posetilaca, što je sjajna najava šta mogu očekivati Beograđani krajem godine. 
Slavljenička turneja Bajage i Instruktora od početka ove godine obišla je SAD i Kanadu, evropske zemlje i naravno brojne gradove bivše Jugoslavije, gde su Bajaga i Instruktori svirali pred hiljadama i hiljadama svojih fanova. 
Bajaga je početkom novembra bio specijalan gost televizije MTV kada je u Berlinu na dodeli EMA MTV nagrada uručio nagradu za najboljeg regionalnog izvođača sastavu Lollobrigida. 

Povezana vest:  Anahi snima pesmu u humanitarne svrhe