Afrojack by Rankin

 

GROZNICA SUBOTNJE VEČERI: AFROJACK NA DANCE ARENI

DANCE ARENA predstavlja treći dan uzbudljivih back to back setova povodom 15. izdanja festivala! Nakon Disclosure Wild Life večeri kojom će EXIT festival i Dance Arena biti otvoreni, kao i specijalne Carl Cox vs Friends večeri, koja nas očekuje u petak, udarnog dana festivala, u subotu uveče 12. jula, po prvi put u Srbiji, predstaviće se jedan od najpopularnijih svetskih didžejeva, ponosni vlasnik Grammy nagrade i elektronski globtroter, čuveni AFROJACK! Njemu će se u neverovatnom back to back nastupu pridružiti holandski vunderkid QUINTINO, a groznicu subotnje večeri na EXIT festivalu upotpuniće MACEO PLEX VS DANNY DAZE, TIGA VS DJ HELL i HEIDI VS KIM ANN FOXMAN!
AFROJACK je jedan od najtraženijih elektronskih izvođača današnjice, a ujedno možda i najuticajniji didžej i EDM producent. Iza sebe ima Grammy nagradu, tri godine za redom nalazi se u top 10 najboljih didžejeva po svim relevantnim DJ listama, a na Forbs listi najplaćenijih didžejeva na planeti nalazi se na sedmoj poziciji sa zapanjujućom zaradom od 18 miliona dolara u 2013. godini i to sve sa tek 26 godina! Posebno je popularan među ženskim delom publike, pa tako njegovim čarima nije odolila ni Paris Hilton, sa kojom se jedno vreme zabavljao. Sjajna traka ‘Selecta’ spojila je mladog Holanđanina sa svojim sunarodnikom, naprednim Quintinom, pa će njihov zajednički AFROJACK VS QUINTINO set pokazati zbog čega EDM ima toliko bitno mesto u popularnoj muzici današnjice.
MACEO PLEX VS DANNY DAZE pronašli su se u zajedničkom porivu da teraju ljude na ples. Kubansko poreklo Maceo Plexa savršeno se uklopilo sa kubanskim uticajima koji su pored italo diska i tehna izuzetno osetni u setovima Danny Daza. Ovaj dvojac koji je već sarađivao i izdavao trake pod zajedničkim pseudonimom Jupiter Jazz definitivno predstavljaju trenutno najtraženije tendencije u elektronskoj muzici, posebno od kako smo svedoci laganog, ali sigurnog infiltriranja tek i dip hausa u mejnstrim tokove.
Obećali smo da ćemo u čast 15. jubileja spremiti ekskluzivne back 2 back setove na Dance Areni, ali smo uspeli i više od toga – naš festival biće mesto gde se spaja nespojivo, gde elektronski kolosi koji nikad nisu nastupali zajedno prvi put stanu za isti miks-pult, a ti kolosi su ni manje ni više nego TIGA VS DJ HELL! Tiga, autor planetarnih hitova ‘Sunglasses at Night’ i ‘You Gonna Want Me’ , veliki prijatelj festivala i uvek rado viđen gost suočiće se sa vlasnikom etikete International DeeJay Gigolos i jednim od najkreativnijih i najboljih nemačkih didžejeva ikada, velikim DJ Hellom.
Ove godine imamo tu čast da ugostimo dve izuzetno vredne i neodoljive dame sa zajedničkom ljubavi prema podijumu i haus muzici – HEIDI VS KIM ANN FOXMAN. Da biste osetili nezasitu strast koju Heidi gaji prema muzici, dovoljno je da poslušate njenu emisiju na BBC Radio 1 ili da posetite jednu od mnogobrojnih Jackathon žurki koje organizuje širom sveta. Ako niste u toj mogućnosti, Dance Arena će vam pružiti to zadovoljstvo. Kim Ann Foxman je nekima poznatija kao bivša članica sjajnog benda Hercules & Love Affair, ali u proteklih par godina stopostotno je posvećena nastupima od Tokija, preko Kelna, do Čikaga, istovremeno plasirajući se kao jedan od najzanimljivijih izvođača na haus sceni

Povezana vest:  Otkazan koncert Cukera u Beogradskoj areni

Petnaesto izdanje najboljeg evropskog festivala je u znaku velike osmodnevne EXITAVANTURE koja nas vodi na ROCK@EXIT festival 11. juna 2014. na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, na EXIT festival, koji se na istom mestu održava od 10. do 13. jula, kao i na SEA DANCE festival od 15. do 17. jula na plaži Jaz, jednoj od najlepših plaža Jadrana.

Povezana vest:  Novi album Rodžersa Votersa sledeće godine

ULAZNICE

EXIT: 5.990 din
EXIT Avantura (EXIT+Sea Dance): 6.990 din

Studenti i srednjoškolci:
EXIT: 5.490 din
EXIT Avantura (EXIT+Sea Dance): 5.990din

PRODAJA NA RATE: http://bit.ly/1jH0RxV