goran_karan_kzn_holidej_inGoran Karan 8. marta u Sava centru

 

Hrvatski pevač zabavne muzike Goran Karan održaće u Sava centru svoj tradicionalni osmomartovski koncert u Beogradu, ovaj put nazvan po staroj pesmi „Jute san se zajubija“.

-To je jedna od najlepših dalmatinskih izvornih pesama. Pokušaćemo je čak izvesti na jedan način. To je pesma koja može ići i a kapela, tako da će se nešto dogoditi u tom smislu – rekao je danas Karan.

Povezana vest:  GITARIJADA PREDSTAVLJENA TOUR OPERATERIMA IZ BUGARSKE

U gradu svog rođenja Beogradu, Karan poslednjih godina priređuje koncerte za Dan žena u Domu sindikata ili Sava centru, i sada kaže da bi izvođenje „Jute san se zajubija“ mogao biti dobrodošao mali „pomak u programu, jer da bude zanimljivo mora biti malo na rubu, malo neuvežbano“.

Karan je rekao da je „Romanca pod zvizdama“ naziv koncertnog DVD-ija I CD-a kojeg bi uskoro trebalo da izda zagrebački „Kroacija rekords“ (Croatia Records) sa snimkom njegovog letošnjeg nastupa u Splitu.

Povezana vest:  Ritam, emocija i energija - Gustafi stižu na INmusic festival #11!

Pevača poznatog po pesmama „Vagabundo“, „Ostani“, „Ružo moja bila“ I „Lipa si lipa“, očekuje i 10. februara nastup na proslavi Kineske nove godine u Muzeju grada Zaqreba.

-Iz društva hrvatsko-kineskog prijateljstva to organizuju, a ja sam spremio refren ‘Ostani’ na kineskom. Moj sin Roko govori kineski, pa mi je napisao nešto. Ne znam napamet moraću držati notes u ruci. Biće smešno – najavljuje Karan.

Povezana vest:  NOVA MUZIČKA ATRAKCIJA IZ SARAJEVA – BEZBELI APSTRAKLIJE PREDSTAVLJAJU NOVI SPOT ZA PESMU "POD PROZOROM"