air-serbia-2Er Srbija od sutra uvodi nova pravila za prijavu putnika

Er Srbija od sutra uvodi nove smernice za prijavu i ukrcavanje na let, koje će skratiti vreme i omogućiti tačnost odlazaka i dolazaka aviona, prijavljivanje počinje najmanje dva sata pre vremena odlaska.
Prijavljivanje na let će se zatvarati 45 minuta pre zakazanog poletanja, dok će se izlaz za ukrcavanje zatvarati 20 minuta pre zakazanog poletanja, saopštila je Er Srbija.
Ta informacija je, takođe, odštampana na karti.
„S obzirom na to da Er Srbija preuzima poziciju vodeće aviokompanije u regionu, obezbeđivanje da naši gosti stignu na svoje destinacije na vreme ostaje naš prioritet“, izjaivo je generalni direktor Er Srbije, Dane Kondić.
On je kazao da će nove smernice dodatno poboljšati tačnost odlazaka i dolazaka letova Er Srbije.
Nacionalna avio-kompanija poziva putnike da od 14. jula dolaze dovoljno rano na aerodrom, kako bi mogli da završe prijave za let na vreme.
Er Srbija je počela sa radom kao nacionalni avioprevoznik Srbije 26. oktobra 2013.
Leti do 38 destinacija u Evropi, Mediteranu i Bliskom istoku dirrektno sa matičnog međunarodnog aerodroma Nikola Tesla u Beogradu, u putničkom i teretnom saobraćaju.
Kompanija, takođe, nudi i prekookeanske letove do Azije, Australije i Južne i Severne Amerike u saradnji sa kodšer partnerima i sa kompanijom Etihad ervejz, svojim vlasničkim partnerom koji ima 49 odsto vlasničkog udela.
Er Srbija trenutno ima flotu od 10 uskotrupnih i pet turboelisnih aviona.

Povezana vest:  UN: Svet gubi bitku sa ebolom