milos_28.03_08FARMA 2010

Svi protiv Miloša ?!

Jutro posle arene Miloš i Raka su sumirali utiske o njegovoj pobedi.Miloš je rekao da za njega igra tek sada počinje i da su mu svi protivnici. Otkrio je Raki da mu je Ivan rekao da ga publika voli i da šalje poruke za njega pa se Raka pobunio kako to nije smeo da mu kaže i da zato ne treba da se vraćaju stari farmeri. Zatim su pričali o Gagiju pa ga je Miloš izvređao i rekao da mu je u lice rekao u areni da treba da prodaje semenke na stadionu. Dodao je da se sa svima trudio da ima dobar odnos a da su ga svi povredili kad su mu dali štapiće. Raka mu je rekao da ne želi da remeti odnose sa ostalima ali i da hoće da ima dobar odnos sa njim.

Ubrzo zatim njih dvojica su se posvađali oko toga ko je napravio stazu u dvorištu. Raka je saznao da je Miloš pričao kako je celu stazu sam uradio a da je Raka nešto malo pripomogao pa ga je pitao da li je tačno da to priča ostalim farmerima. Miloš se nije branio već je dodao da lepo premere koliko je ko uradio i da će videti da on govori istinu. Raka se jako naljutio, nije više hteo da komunicira sa njim a dodao je da je Miloš beskrupulozan i da su ostali bili u pravu a da ga je on branio. Miloš mu je prebacio da se priklonio većini i da je sve što je rekao istina.

Povezana vest:  Lea Michele moli za privatnost dok tuguje za dečkom Coryjem Monteithijem

Zorica se Maci u kuhinji žalila kako je Miloš po povratku iz arene jako izvređao jer je pio votku i da narod voli žrtve pa mu ne treba davati na značaju.

Gagi je sa Đusem komentarisao da ako on bude imenovan za gazdu prvo što će uraditi je da postavi gazdaricu u kuhinji da se žene više ne svađaju ko će šta da radi. Đus se žalio na Zoricu i rekao da ga nervira što svi idu kod nje kao kod lekara a ona ih prvo razboli svojim pričama i manipulacijama.

Gagi se savetovao sa Nemanjom i Milenom šta bi sve trebalo da kaže Milošu i koji trenutak da izabere za to.

Firči je pročitao Vladino pismo u kome je on pozdravio svakog farmera pojedinačno a jedino neprijatan je bio prema Milošu koji ga je u veče nominacija uvredio. Poručio mu je da su mu džabe svi milioni i kuće na moru kada su mu srce i duša dva klikera ogrezla u mržnji, ljubomori i sujeti. Za gazdu je postavio Gagija koji je to i očekivao i izjavio da ne voli da gazduje ali da je pravi momenat da on bude gazda. Obećao je da će njegov mandat biti jedna od najboljih nedelja  i da će uvesti red na Farmi.

Povezana vest:  AMC bioskop petkom uveče: Životinjski instinkt (The Animal), 28.5.2021.

Prvo je upitao sve farmere šta žele od tekućih obaveza da preuzmu na sebe a zatim je Raki rekao da izabere svog pomoćnika u štali. Raka je objasnio da je imao sukob sa Milošem i da za pomoćnika bira Macu a Gagi je Milošu zabranio ulazak u štalu. Miloš se pobunio da ne može niko da mu brani da odlazi u štalu ali Gagi nije želeo da ga sluša. Pošto mu je rekao slugo naloži vatru Miloš se razbesneo i rekao da se sluge biraju tek narednog dana a zatim ga izvređao da je debil, ludak i da ne zna tablicu množenja.

Gagi je održao sastanak sa ženama pa su se Zorica, Mina, Mira, Drgana i Maja dogovorile kako će najbolje da podele poslove po kući. Gagija su zadužile da brine o celokupnoj raspodeli hrane. Naredio je da jedan obrok od sada u kući mora da bude zajednički i da niko ne sme da ga propušta. Posle toga  održao je  sastanak i sa muškarcima a Milena mu je bila potparol pa su se dogovrili ko će da brine o životinjama a ko o ostalim poslovima.

Povezana vest:  Opomene Pinku i Hepi televiziji zbog rijaliti programa

Svi farmeri se slažu da će muški sluga ove nedelje biti Miloš a Zorica misli da će ona biti nominovana za ženskog slugu.

Proka je bio u obilasku imanja i za nove zadatke je zadao da se naprave kavezi za kučiće, letnje kupatio i preslice i vretena za vunu.Tokom obilaska Maca, Mira i Zorica su se iz kuće smejali Raki i Milošu koji su se priključili obilasku da bi ih Proka video.

Miloš je odbio da jede Zoričinu pogaču a sa Minom je komentarisao da njega narod voli i da mu ukućani ne mogu ništa. Maci je objašnjavao da Raka i on ne mogu da fukcionišu jedan bez drugoga i da ne zna zašto se Raka ljuti zbog gluposti.

Nemanja i Milena su rekli da im je teško na Farmi i da je najveća greška što su ušli zajedno. Misle da je vrhunac svih njihovih svađa bila situacija sa Vladom i krivo im je što su tada mnogo psovali ali se slažu da su sada mnogo jači nego što su bili.