Punk'd S1 AshtonJustin

POZNATI, OPREZ! EMISIJA PUNK’D SE VRATILA!

Nove epizode iz 9. serijala samo na MTV kanalu!

Punk’d je nešto što se događa kada tvorac i „glavni zafrkant“ iza serijala Punk’d, Ashton Kutcher, smisli neku dobro isplaniranu šalu na račun nekih od najvećih zvezda današnjice, ne bi li ih makar na trenutak „spustio na zemlju“. Ili, ukratko, u serijalu Punk’d superzvezde jednostavno pate. Ko može da zaboravi kako je Ashton uverio Justina Timberlakea da mu država pleni svu imovinu? Ili kada Halle Berry nisu pustili na premijeru sopstvenog filma? Ili kada je Lindsay Lohan mislila da je zbog nje vozač limuzine propustio rođenje svog prvog deteta?

Povezana vest:  Igrana serija "Vojna akademija 2" na RTS-u od 16. februara

U najnovijoj, devetoj sezoni Ashton se vraća sa još smelijim i hrabrijim podvalama za svoje drage kolege, pripadnike holivodske A liste. I do sada je Ashton uspevao da nagovori neke poznate ličnosti da mu pomognu da zajedno „zeznu“ druge zvezde. Ovog puta u svakoj epizodi pojaviće se neki novi domaćin koji će delovati po Kutcerovim upustvima, ne bi li nasamario nekog nesrećnog slavnog prijatelja. Justin Bieber, Miley Cyrus, Kellan Lutz, Bam Margera i poznato „Punk’d“ lice Dax Shepard pokazaće da niko od poznatih više nije siguran!

Povezana vest:  VELIKI BRAT 2011, Džordž Rkman napustio kuću, saznajte šta su sve ukućani radili tokom 28 dana

Kako bi uspeo u svim ovim „trikovima“, Ashton Kutcher se u devet sezona na MTV-ju oslanja na pomoć vernih i, pre svega, diskretnih saradnika, među kojima su Dax Shepard,Julia Lea Wolov, Ryan Pinkston i B.J. Novak, a šta su sve smislili za najnoviju sezonu pratite ekskluzivno na MTV kanalu svakim radnim danom od 19. juna u 18:10, ili reprizno pet epizoda za redom nedeljom od 15:00

Povezana vest:  KADA JE NEPRIJATELJ NEVIDLJIV, AGENTI SLUŽBE POČINJU TRKU S VREMENOM! Treća sezona “Državnog službenika” od 29. aprila na TV Pink!