Novi biografski film „Whitney Houston: I Wanna Dance with Somebody“ (Whitney Houston: I Wanna Dance with Somebody) imaće premijeru 27. avgusta na HBO Max striming platformi. Film će takođe biti prikazan na HBO kanalu 27. avgusta u 20.00h.

„Whitney Houston: I Wanna Dance with Somebody“ je moćna i trijumfalna proslava nenadmašne Vitni Hjuston. Režiju potpisuje Kasi Lemons, scenario Entoni Makarten, nominovan za Oskara, a produkciju  muzička legenda Klajv Dejvis, dok se u glavnoj roli pojavljuje dobitnica BAFTA nagrade, Naomi Aki.

Povezana vest:  DVOR 2011, Kraljevstvo pred bankrotom

Film je portret kompleksne i multitalentovane žene koja stoji iza glasa bez granica. Od devojke iz hora u Nju Džerziju do jednog od najprodavanijih i najnagrađivanijih izvođača svih vremena, film publiku vodi na inspirativno, dirljivo i vrlo emotivno putovanje kroz život i karijeru Hjustonove koji su u prvom planu, sa nastupima koji ostavljaju bez daha i zvučnom pozadinom sastavljenom od najomiljenijih hitova muzičke ikone.

Povezana vest:  Uvode se nove kategorije za E! PEOPLE'S CHOICE AWARDS - influenseri, koncertne turneje, serije vredne bindžovanja

Foto: TRISTAR pictures