21.05.01FARMA 2010

 

Miloš ponovo duelista, protivnik mu je Mira

 

 

Gagi je prethodno veče, neželeći da ga iko probudi, stavio dasku na vrata kako niko ne bi mogao da ih otvori sa spoljašnje strane. Pošto se probudio, otišao je da proveri kako su ostali farmeri. Milošu je rekao da mu je dosadio sa svojim „umiranjem“ prethodna dva meseca i da to uradi već jednom. Miloš mu je, uvređen, odgovorio da ne bi trebalo tako da razogavara sa njim jer mu on diže rejting.

Farmeri su razgovarali o tome šta će prvo uraditi po napuštanju Farme. Mira je rekla da će prvo kupiti mnogo čokolade. Milena se našalila, pa je rekla da će se prvo videti sa dečkom, Mina je poželela da se vidi sa porodicom.

Miloš je na stolu u dnevnoj sobi, koji je bio prekriven prašinom, prstom napisao „Obriši me“. Taj njegov postupak je bio predmet razgovora između Zorice i Mire. Gagi se iznenadio jer je Miloš priznao da je to učinio.

Zorica, Dragana i Mina su u spavaćoj sobi komentarisale kako ništa od hrane nije spremno a već je vreme za obrok. Zorica se požalila kako su juče i doručak i ručak servirani na vreme, ali da nije dobila niti jednu pohvalu farmera zbog toga.

Povezana vest:  FARMA 2010, Sajko uspešna na pijaci

Za to vreme su Nemanja, Milena i Mira sedeli u kuhinji i slušali prepirku između Miloša i Fričija. Mira smatra da je sramota da Miloš, koji za sebe kaže da je vernik, ne zna nijednu molitvu, pa ni kolač da polomi za krsnu slavu. Nemanja je dodao da je to samo maska kako bi privukao glasače. Pridružila im se Maja, a Milena je rekla da ima utisak da se ona potajno sviđa Milošu.

21.05.06Mina je razgovarala sa Đusem o Nemanjinom šutiranju kaveza za papagaja prehodnog dana. Rekla je da se mnogo potresla zbog toga. Počinje da plače, a Đus je pokušao da je smiri. Takođe je rekla da joj je krivo jer su svi farmeri videli kako se Nemanja ponašao, ali da niko nije reagovao. Nju je takođe zabrinulo to što ručak, za koji su zadužene Milena i Mira, još uvek nije spremljen. Pridružila im se Maja. Počeo je razgovor o zafrkavanju Miloša, koji po njihovom mišljenju sve shvata previše ozbiljno. Mini je zasmetalo i to što je na stolu bilo dosta prašine iako je Mira prethodnog dana čistila. Maja se ponudila da očisti sobu ponovo.

Miloš komentariše trajanje Farme. On je zaželeo da se trajanje Farme produži na bar još mesec dana. Dragana se usprotivila Miloševom komentaru jer, kako je rekla, jedva je i do sada izdržala, tako da bi još mesec dana, po njenom mišljenju, bilo previše.

Povezana vest:  NOVA SEZONA DRAMSKE HIT-SERIJE NA HBO-u - „PENI DREDFUL II"

Gagi, Miloš, Firči, Maja i Đus su u bili dnevnoj sobi za stolom i slušali Miloševu diskusiju sa Đusom. Miloš je rekao da je sve igra na Farmi i da ništa ne treba shvatiti za ozbiljno. Đus se obradovao tom Miloševom zaključku uz pitanje, da li je to konačno ukapirao. Miloš mu je odgovorio da je on to shvatio, ali da Gagi ima problema da shvati to. Gagi se uključio u diskusiju rekavši Milošu da je najveći mogući folirant i da to verovatno ne radi samo na Farmi već i u privatnom životu. Rekao mu je da je najpokvareniji tip koga je ikada upoznao. Miloš je bez komentara na Gagijeve izjave prešao na razgovor o Firčiju kome je ođednom rekao da ima zube kao lopate. Firči mu je dobacio nekoliko pogrdnih reči i nastavlja da doručkuje. Miloš je nastavio sa provociranjem Firčija uz komentare o tome kakvo je njegovo vaspitanje i kako on ne veruje ni u šta. Firči je odgovorio istom merom.

Njih dvojica su ušli u priču o narodu sa Fruške Gore koji se zvao Slanini. Miloš je, krajnje ozbiljnim izrazom lica, objašnjavao Đusu istoriju tog naroda, kao i coveka po imenu Sardini, a po kome je sardina (riba) dobila ime. Đus je prasnuo u smeh na samom početku priče, ali se potrudio da sasluša do kraja.

Povezana vest:  Serija “Devedeset dana za venčanje” na TLC kanalu

21.05.10Miloš se poverio Mini i Dragani kako bi voleo da Milena izađe sa Farme, jer je, po njegovim rečima ona veliko zlo, i da ona stoji iza napete situacije na Farmi.

Počelo je deljenje štapića. Skoro jednoglasnom odlukom famera, prvi ovonedeljni duelista je Miloš, dok je odlukom publike, kao farmer sa najmanje glasova za drugog duelistu izabrana Mira.

Razlozi su različiti, pa je tako Maja dala Milošu štapić jer je takav stav imala još od treće nedelje i ne želi da ga menja, Gagi je takođe dao štapić Milošu jer smatra da ih je Miloš sabotirao tokom protekle nedelje… Mina jedina nije dala štapić Milošu već Dragani.

Posle izbora duelista farmeri su se okupili na redovnom sastanku. Miloš je rekao da neće prisustvovati sastanku jer ima „emotivnu poštedu“. Maca ga optužuje da sabotira zadatak, jer je zbog zadatka sastanak i održan. Miloš ipak nije prisustvovao sastanku. Ostali farmeri su, na Macinu inicijativu, razgovarali o Miloševim izjavama koje smatraju rasističkim.