lepa

DVOR 2011

Lepa tužila Draganu Tripić za klevetu

Dnevna zaduženja dvorana i seljana je i ovog jutra pročitao kralj Jovan. Dnevni zadaci takmičara su da se obriše trem ispred dvora, da se drveće, koja je pomereno tokom potrage za blagom vrati na mesto, da se raspreme plakari i obuća u kući za seljane i da se za kraljicu spremi torta.

U prodavnici se Pile našalio sa Urškom da je jedinstven slučaj pošto se kod njega sve kupuje za dukat. Ona mu je rekla da ga nikada neće zaboraviti. Pozvala ga je da dođe kod nje u Sloveniju, kako bi se uverio u to kakva je ona domaćica. Pile je pitao Dejana gde je kraljica Bebi. On je rekao da su vladari depresivni i da im se nije dolazilo u prodavnicu. Pile je rekao Danijelu da će mu pokloniti nešto ukoliko bude imitirao Bebi. Danijel je pristao pa je dobio vlažne maramice.zbog kojih je jako srećan.

Pošto se vratio na dvor, Dejan je saopštio je u prodavnici kupio samo najosnovnije namirnice i za to potrošio 24 dukata. Za zadatke su zaključili da bi svi angažovani trebalo da dobiju po 5 dukata, dok bi samo Đus dobio 10 jer je njegov zadatak najteži.

Lana i Vanesa su se na tremu dogovarale ispred kuće za seljane gde će sakriti zlatnike. Lana je rekla da ima osećaj da su zlatnici kod Dvora. Vanesa ju je uveravala da nisu tamo. Dogovorile su se da sačekaju da svi legnu da spavaju, pa će one onda tražiti.

Povezana vest:  Šanaja Tvejn u rijaliti šouu

Dragana je rekla da je grize savest što je došla na Dvor i ostavila ćerku kući. Počela je da plače. Lepa je prokomentarisala da ima predosećaj da je i ona loše predstavljena javnosti jer je ponekad opsovala.

Đus je pitao seljane da li imaju nekih primedbi vezanih za današnji dan u kraljevstvu. Lana je ljuta na Dejana jer je nije pozvao na Dvor da piju kafu. Dejan je rekao da je nije pozvao jer je ona već pila čaj. Dodao je i da ona najviše voli čaj koji joj Đus spremi. Đus se našalio i pitao Lanu dokle će to da trpi, a Dejanu je rekao da to nije u redu sa njegove strane. Dok su se Dejan i Lana raspravljali, ostali su se smejali.

Dvorska luda Lana je odlučila da vladare zabavi tako što će organizovati modnu reviju. Obavestila je seljane o tome i upozorila ih da paze šta će obući. Po završetku modne revije bi sve žene otišle u đakuzi.

U sobi za sluškinju i nadzornika su Dejan i Dragana ćaskali. Razgovarali su o tome koga će predložiti kralju i kraljici za nominacije. Dejan je i dalje ogorčen zbog ulaska starih učesnika, pa je rekao da, ukoliko može njih da nominuje, nominovaće Ćemu i Vanesu, a ako ne može, onda će nominovati Ninu i Danijela. Dragana je rekla da će nominovati Ninu i Nemanju. Pitala ga je zašto se predomislio u vezi Lane. On joj je odgovorio da je to iz razloga što ne želi da se sveti nikome, pa je dodao da je Joca dovoljno pametan da sve sam shvati.

Povezana vest:  Jersey Shore Weekend sam na MTV kanalu- subota i nedelja, 9. i 10. oktobar, od 12:20!

Dragana je rekla da niko na Dvoru nema blistavu karijeru, čak ni Lepa. Dodala je kako je u Sava Centu, na njenom koncertu, pola sale bilo prazno uprkos intenzivnoj reklami. Dejan se naljutio i rekao da je to samo njeno mišljenje i upozorio je da ne generalizuje stvari. Ona je rekla da nije mislila na njih dvoje, već na pevače. Pitala je ko je zvezda od ljudi na Dvoru. Dejan je odgovorio da su Đus, Stojan i Joca popularni pevači kod mlađe publike. Dragana je zaključila kako o Stojanu ne pišu nijedne novine.

Ognjen je upitao sluškinju i nadzornika koga su odlučili da predlože vladarima za nominacije. Dejan je predložio Danijela i Vanesu, a Dragana Miku i Nemanju.

Po završetku večere, održana je modna revija, a po završetku revije počela su suđenja. Prvo suđenje je bilo po tužbi Vanese. Ona je tužila Dejana za klevetu jer je rekao da je ona došla na Dvor samo da bi spasila svoju karijeru. Sudija je bila Dragana. Dejan je priznao da je to rekao i da ne namerava da priča ljudima iza leđa. Danijel je u ime porote saopštio presudu da je Dejan kriv i da za kaznu naredna tri dana donosi Vanesi kafu u krevet, da joj se javno izvini i izmasira je jednom dnevno.

Povezana vest:  Džesika Alba producentkinja nove serije

U novoj tužbi je Lepa tužila Draganu takođe za klevetu jer je rekla da je njen koncert u Sava Centru bio poluprazan pa su poklanjane karte da bi se napunila sala.

Lepa je rekla da ta tvrdnja nije tačna i jako je povređena time što je to Dragana rekla. Dragana je potvrdila da je rekla sve što se navodi u optužnici i da ona ima prave informacije iza kojih čvrsto stoji.

Lepa se iznervirala, te ju je nazvala pakosnom ženom koja laprda. Dragana je rekla da samo barata činjenicama i da će je tužiti Krunskom Savetu. Lepa je rekla Dragani da je ništa i da može samo „da joj pljune pod prozor“. Dodala je i da je sigurna da Draganu niko na Dvoru ne voli, već da je se svi boje. Počela je da plače i da viče „sram te bilo“. Lepa je napustila Dvor plačući i, zajedno sa Mikom i Dejanom, otišla u kuću za seljane.