Počelo je! Suvo lišće šušti pod nogama dok se prigušene, zlatne boje prelamaju širom grada. Mnogima omiljeno godišnje doba, jesen sa sobom zaista donosi mnoge čarolije u kojima svi uživaju. Čarolija, međutim, stiže i na televizijske ekrane uz Box pakete!

U četvrtak, 10. oktobra, u 20h će na kanalu TDC biti emitovana serija „20 minuta”. U ovoj ljubavnoj drami, nevina kuvarica Melek biva optužena za nanošenje povreda sinu jednog važnog političara. Njen voljeni muž Ali želi da joj pomogne da pobegne iz zatvora.

Povezana vest:  LETEĆI ČOVEK NA OTVARANJU "ZADRUGE 2" NAPRAVIO PRAVU MAGIJU, a poreklom je sa naših prostora!

Kanal FB ArtHouse 11. oktobra u 20h donosi film „Gregoar”. Snimljena u rodnom gradu režisera Kodija Bauna, Fort Mekmareju, pre nego što ga je požar opustošio, ova drama se zasniva na stvarnim događajima i govori o hodanju po ivici i grupi mladih od dvadeset i nešto godina čiji se naizgled besciljni životi prepliću.

U subotu, 12. oktobra, možete pogledati 8. epizodu 1. sezone serijala „Put je cilj”. Ova epizoda pod nazivom „Everest 2004” biće emitovana na kanalu DocuBox HD u 16:30h. Videćete da, čak i ako imate kompletnu ekipu planinara, ima planina koje nisu za početnike, a ponekad čak ni za one iskusne. „Put je cilj” je serija od 12 epizoda u kojima se prisećamo neverovatnih ekspedicija planinara Kristijana Džordana.

Povezana vest:  Premijera druge sezone HBO serije "Njegova mračna tkanja" 17. novembra

Istog dana, na kanal Fashion Box u 19h stiže „Legenda o Lagerfeldu”. Legendarni kreator Lagerfeld je već bio poznat kad je početkom 80-tih godina prošlog veka preuzeo kormilo Chanela. Dodavanjem svog jedinstvenog pečata klasičnom dizajnu ovog brenda, uvođenjem revija visokog profila i širenjem ključnih oblasti poslovanja kao što su parfemi i nakit, pomogao je da se Chanel pretvori u jedan od najvećih i najprofitabilnijih luksuznih brendova na svetu. Hajde da još jednom pogledamo njegove kreacije. Slava mu.

Povezana vest:  Serija “San o brzini: Najbrža staza na svetu” na kanalu VIASAT: Explore