Pomeri se s mesta1

SERIJA „POMERI SE S MESTA“ – PORODIČNE ZGODE I NEZGODE SA (R)TV EKRANA

Porodičnu komediju „Pomeri se s mesta“, plod saradnje Radio-televizije Vojvodine i Panikafilma, možete pratiti na prvom programu Radio-televizije Vojvodine svakog ponedeljka u 21h. U pitanju je prvi dvojezični sitkom – junaci serije govore srpski i mađarski, a serija se titluje na oba jezika. Porodice Varga i Kerečki i njihove komšijske zgode i nezgode, prilika su da se cela porodica okupi ispred malog ekrana i uživa u 25 minuta kvalitetnog serijskog programa.
Posle više od 20 godina pauze u produkciji igranog programa RTV-a, predstavljamo vam porodičnu komediju, za koju se nadamo da vas neće ostaviti ravnodušnim.
Reditelj, kreator i izvršni producent serije, Slobodan Šuljagić, kaže: „Imali smo utisak da pravimo nešto značajno. Videćemo na koji će način to publika prihvatiti, jer ona treba da da poslednji sud.“

Povezana vest:  Rita Vilson gostuje u seriji Red i zakon

Scenarista serije „Pomeri se s mesta“ je Vladimir Đurđević, direktor fotografije Zoltan Savin, kompozitori Ljuba Ninković i Dragoljub Rajić, dok glavne uloge tumače Silvija Križan, Aleksandar Gajin, Gordana Jošić Gajin, Atila Mađar, Milovan Filipović, Mia Simonović, Armin Ritz, Čila Palmer i Marko Savković.

Akteri novog sitkoma su porodice Varga i Kerečki, junaci „Praznične trilogije“, ali u potpuno novim situacijama i odnosima. Naime, njihovi životi su se promenili preko noći – i to veoma burne noći.

Povezana vest:  Adam Arkin u seriji Završnica

Nakon venčanja Dunje i Tamaša, kao i Julije i Dušana, dve porodice više nisu samo u komšijskim, nego i u rodbinskim odnosima. Dva mlada para treba da donesu važne životne odluke i izbore se problemima koji muče mnoge mlade bračne parove. Roditelji su tu da im u svemu pomognu, a ponekad i odmognu. Rivalitet dva oca, Šandora i Jovana postaje eksplozivniji, pa njihove supruge, Nada i Katica često moraju da glume tampon zonu. Da bračni život nije lak otkrivaju i njihovi potomci kroz niz teških, ali i komičnih situacija…

Povezana vest:  DISCOVERY KANAL PREDSTAVLJA VATRA NA NEBU: SPECIJALNA EMISIJA

Da podsetimo, ova serija nastala je nakon što je „Praznična trilogija“, serija koja je emitovana tokom novogodišnjih praznika, naišla na odličan prijem publike i kritike. U samo tri epizode sa porodicama Varga i Kerečki poistovetili su se mnogi od nas.

Porodična komedija „Pomeri se s mesta“ emituje se svakog ponedeljka u terminu od 21h na RTV1, dok se na drugom programu RTV-a emituje svake subote od 22h.

Pomeri se s mesta
RTV1/ ponedeljkom u 21.00 i
RTV2/ od 24. oktobra, subotom u 22.00