Flesh and bone 1

PREMIJERA NOVE SERIJE „KRV I SUZE“

PREMIJERA: 9. NOVEMBRA U 21:05h NA HBO-U

 

Home Box Office, vodeća premijum televizijska mreža, s ponosom najavljuje novu seriju „Krv i suze“ (Flesh and Bone), koja će premijeru na HBO-u u Srbiji imati samo dan nakon američke premijere: 9. novembra, u 21.05h. Novi nastavci na HBO-u slede ponedeljkom u istom terminu, a po prvi put će korisnici naših usluga videa na zahtev HBO GO i HBO on Demand moći da pogledaju celu sezonu serije na dan premijere.  

Povezana vest:  VELIKI BRAT 2011, Vidovita Soraja ponovo u akciji: sanjala ko večeras ispada, ali i povratak svih ukućana!

Sinopsis:

Od scenaristkinje i izvršne producentkinje Mojre Volej Beket, tri puta nominovane za Emija, („Čista hemija“, Breaking Bad) na HBO stiže nova serija “Krv i suze”. Premijera je zakazana za 9. novembar u 21.05h, samo dan nakon američke premijere. Ova mračna i napeta serija se na neustrašiv način bavi istraživanjem izopačenosti i glamura baletskog sveta. Kler (Sara Hej) je lepa, osećajna i duboko povređena mlada žena koja istovremeno poseduje prirodnu dobrotu i krhkost, ali i samodestruktivne tendencije i preteranu ambiciju. Ona je izuzetno talentovana balerina, sposobna da dostigne savršenstvo, ali njena unutrašnja borba i težnje dovode je u teške i neočekivane situacije. Bežeći od nasilne prošlosti, Kler se pridružuje jednoj baletskoj trupi u Njujorku. Ubrzo uranja u težak i često okrutan svet profesionalnog baleta. Unutrašnja patnja gura Kler u nepredvidive situacije, dok želi da pronađe sebe na putu bez kompasa.

Povezana vest:  Epic Drama premijerno prikazuje 2. sezonu finske drame „Senke“

 

Glavne uloge:

Pored Sare Hej, koja tumači glavnu ulogu, u seriji „Krv i suze“ igraju još i: Ben Danijels (kao Pol Grejson), Emili Tajra (Mia), Irina Dvorovenko (Kira), Dejmon Heriman (Romeo), Džoš Helman (Brajan Robins) i mnogi drugi.

 

Izvršni producent serije je Lorens Bender, a kompozitor Dejv Porter.