farmaFARMA 2010

Nove zavrzlame


Mina se ponovo žalila da je sama nosila vodu i drva i da niko nije hteo da joj pomogne. Miloš joj je rekao da je trebalo njega da zove a Raka joj je objasnio da njih dvojica ne mogu sve da postignu pošto ostali održavaju trudnoću.

Miloš se hvalio Mini kako je Fričiju prethodno veče održao lekciju i objasnio ko je i kakav je a da je on samo ćutao čitavih pola sata. Mina mu je prenela da je Dragana počela da puca i da joj je dosta rasprava pa se sinoć vidno iznervirala.

Zatim su pričili o Mileni pa je Mina rekla da je jako lenja i da Nemanja ceo dan juče nije ništa uradio. Miloš joj je rekao da publika sve to vidi i da će je kazniti a Mina se pitala zašto onda nije ispala do sada jer tri meseca ništa ne radi.

Firči je sa Rakom pričao u dnevnoj sobi o Milošu pa mu je rekao da je čuo da on priča kako su njih dvojica previše puta pravili pakt i da više neće moći a on će se lako rešiti Rake. Raka se čudio Firčiju kako je ostao miran na Miloševe provokacije pa mu je rekao da on ne bi mogao da izdrži i da se zato sklanja.

Farmeri su tokom celog dana imali puno muka sa muvama. Mina se ljutila na Nemanju što je ostavio neoprano posuđe iz kog je jeo a on joj je rekao da će ga posle oprati, međutim mina se ljutila jer se zbog toga skupljaju muve u kući. Nemanja je hteo da napravi zaštitu u vidu baldahina na svom krevetu ali mu je to zabranjeno pa je u radionici besneo. Nije mu jasno zašto je Sajko to mogao da napravi a on i Milena ne mogu. Ona mu je objašnjavala da su njih ­dvoje interesantniji publici a on joj je rekao da to nema smisla jer on sada sam spava u tom krevetu pošto je ona u štali. Posle toga su se uvukli u krevet u radionici a Firči,Sajko i Maca su ih yeyali da sada prave bebe i da Zadruga mora da reaguje.

Povezana vest:  Ešton Kučer i Džon Krajer najpaćeniji glumci na TV-u

Proka je bio u obilasku imanja. Pohvalio je Zoricu i Raku za sređivanje balege a Sajko naredio da se cela bašta zalije.

Raka je sa Zoricom pričao o tome koliko ga je Miloš iznervirao opaskom da je bio u njegovom Trsteniku a ona mu je rekla da i ona nervira neke ljude jer ne valja ni kad radi ni kada ne radi i da je to prosto tako.

Nemanja i Milena su sa Zoricom komentarisali kako je ispalo da je Nemanja ljubomoran na Sajka. Zorica mu je rekla da je on bio bezrazložno ljubomoran i da je to njima delovalo čudno a on joj je objasnio da je u tim danima adaptacije samo hteo da spreči negativne komentare na Milenin račun. Dodao je da je tada Milena više radila nego što je obraćala pažnju na njega što je njemu smetala pa je na sve to još i Maca počeo da ih provocira za Sajka. On je pokušavao da joj objasni kako ona treba da se ponaša ali ona to nije shvatala nedeljama.

Povezana vest:  Leteći bodeži u borbi za Badlands

Miloš je Mini i Dragani ispričao kako je u životu sve matematika i da je po tom principu podelio svu svoju imovinu sa bivšom ženom. Onda im je rekao da već jedanaest godina nije sebi odsekao nokte i da mu to radi žena koja nije zaposlena jer on ne želi da ona radi već da ga čeka kod kuće sa večerom i toplom kupkom. Dodao je da su sve finansije kod nje i da ona brine o tome a on ima puno poverenja u nju.

Farmeri su tokom dana održači treći dan letnjih olimpijskih igara. Podelili su se u dve ekipe pa su Zorica, Miloš i Firči bili u ekipi starijih a Mina, Milena i Nemanja u ekipi mladih. Raka i Dragana su bili treneri a Maca pomoćnik. Prva igra je bila bacanje kamena sa ramena a pobednici su bili ekipa stari. Mina i Zorica su ispale iz daljeg toka takmičenja jer su nakraće bacile kamen. U drugoj igri su se farmeri takmičili u navlaćenju konopca pa su na jednom kraju bili Milena i Nemanja a na drugom Miloš i Firči. Tokom igre Miloš je snažno povukao konopac a Nemanja je pustio drugi kraj dok Firči nije ni povukao. Miloš je završio na zemlji. Treća igra je bila streljaštvo i u njoj se Nemanja pokazao najbolje.

Povezana vest:  U petak, u 20 sati, na TV Hepi počinju “Parovi” nasjkuplji rijaliti šou kod nas: Budžet za nagrade pola miliona evra!

Nemanja se izvinio Milošu jer je pustio konopac ali je rekao da nije očekivao da on padne već da se prinudno on i Firči zagrle a namera mu je bila da se našali.

Miloš je mislio da Nemanja treba da bude diskvalifikovan zbog svog postupka a da bi u Areni u svim igricama pobedio Firčija.

Farmeri su održali sastanak na kome su proglašeni pobednici letnjih olimpijskih igara. Miloš i Firči su pobedili kao tim a Nemanja kao pojedinac. On je kao nagradu dobio noćenje sa romantičnom večerom u vili „Gazda“ a Miloša i Firčija je čekalo iznenađenje. Pošto su spakovali stvari za ličnu higijenu otišli su u hotel gde su dobili sobu sa dva kreveta. Ostali farmeri su dobili sladoled kao utešnu nagradu.

Nemanja i Milena su za večeru dobili morske plodove koji im se nisu baš svideli pa su posle večere otišli u krevet na kome je bio improvizovani baldahin.