Minimax je za svoje mališane pripremio iznenađenje u martu – dugo očekivanu novu seriju “Mali Šef: Nazad na posao”. Nakon poznatog filma, Mali Šef se vraća na veliku radost svih fanova ove originalne komedije za sve generacije. Takođe, u martu gledaoce očekuje  još jedna u nizu specijalnih epizoda iz serijala “Moj mali poni – Devojke iz Ekvestrije”, ovoga puta u prolećnoj avanturi – “Moj mali poni- Devojke iz Eksvestrije: Pometnja na prolećnom raspustu”.

Povezana vest:  Halle Berry dobitnica nagrade People’s Choice Awards, uručiće joj Cardi B

Uz pomoć svog starijeg brata i biznis partnera, Tima, Mali Šef nastavlja da se bori u surovom korporativnom svetu firme Baby Corps, dok se svim silama trudi da postigne neverovatno – balans između poslovnog i privatnog života. Koje sve avanture čekaju Malog Šefa i Tima tokom serije “Mali šef: Nazad na posao”, pogledajte premijerno od 12. marta, u 19.30h, na vašem Minimaxu!

Povezana vest:  Kasting za TV lica PRVE - preko 7.000 prijavljenih, prijavili se sa RTS-a, Pinka, Happy TV!

U specijalnoj epizodi “Moj mali poni- Devojke iz Ekvestrije: Pometnja na prolećnom raspustu”, Mejn sedmorka provodi prolećni raspust na jahti, dok Rejnbou Deš veruje da se magija Eksvestrije otrgla kontroli. Pogledajte nove avanture devojkaka iz Eksvestrije, na kanalu Minimax, 12. marta u 8.00h! Reprize su 14. marta u 13h i 15. marta u 20:40. Nakon svakog prikazivanja  sledi i “Moj mali poni – Devojke iz Ekvestrije: Vrteška prijteljstva”.

Povezana vest:  Premijera nove sezone serije Fear The Walking Dead