11.06.05FARMA 2010

 

Prepucavanja se nastavljaju

 

Svi farmeri su se rano probudili. Mina je kuvala kafe, Maca je cedio pomorandže a Raka je prao sudove. Zorica i Miloš su radili u dvorištu. Ona je išla za njim i govorila mu da ništa ne brine jer će ona da popravi sve što on nije dobro uradio u štali. Podsetila ga je da mora da zatvara kapiju jer će u suprotnom životinje da izađu. Miloš je prvo ignorisao i rekao joj da su njih dvoje završili a onda se uključio u prepucavanje. Zorica mu je u štali pokazala kako treba da se zatvaraju džakovi sa hranom a on je njoj rekao kako je bolje od nje sredio đubrivo za koje je ona dobila pohvalu. Firčiju koji je bio prisutan Zorica je dovikivala koliko je do sada posla uradila i da će da nastavi da radi dok se ne onesvesti jer nacija sve vidi.

Miloš je Dragani prepričao kako je Zorica pokušala da ga isprovocira i kako je sada namerno u štali a Dragana mu je rekla da je i nju Nemanja napao iz čista mira i da su sada svi spremni na sve samo da pobede.

Raka je zvao Zoricu da piju zajedno kafu ali ga je ona ignorisala jer joj je to tajni zadatak. Onda je Mina sela sa njim da pije kafu a kada im se Zorica priljučila samo se njoj obraćala. Rekla joj je kako je Miloš zaboravio ovcama da da vodu i da će morati da ga kontroliše.

Povezana vest:  Ian Somerhalder sa novom frizurom

Maca, Firči i Zorica su čistili čunak pa su kukali kako je to težak posao i da nacija vidi koliko oni rade.

Nemanja je sazvao sastanak na kome je rekao da Dragana nije očistila gazdinu kuću i da ako to ne uradi moraće da je kazni. Ona mu je rekla da je uradila taj zadatak i da on ne vidi dobro. Zatim je Zorica dobila reč i rekla kako je celo jutro radila u štali i da je izbacila deset kolica balege. Začudila se zbog čega je Miloš ubacivao balegu u štalu umesto da je izbacuje i zašto je ostavio otvorenu hranu pa je magarac sve pojeo. Tražila je ovlašćenje da ubuduće kontroliše njegov rad u štali jer je ona ipak pet godina mlađa a on je zaboravan. Gazda joj je to odobrio a Miloš je rekao da on radi dobrovoljno i da svi mogu da učestvuju i da ga kontrolišu.Maca je naglasio da je sa Firčijem i Zoricom završio težak zadatak čišćenja čunka.

Nemanja je pitao Miloša zbog čega priča da između njega i Dragane još uvek ima emocija a on mu je odgovorio da ne mogu da se zaborave lepi trenuci iz neke veze. Rekao mu je da i on pamti lepe momente sa svojom bivšom ženom a Drgana je dodala da je ona na sreću samo bivša devojka i da je zbog toga jako zahvalna. I nemanja je rekao da je zahvalan ubog toga i da ona sigurno ne može da prežali što je njena mama za njega rekla da je lepši od nje. Onda su se kratko raspravljali pa je svako otišao na svoju stranu.

Povezana vest:  Premijera druge sezone serije "Velika" 20. novembra na HBO GO-u

Miloš je Minu i Draganu zvao da kopaju kukuruz i budu uz njega a onda su svi komentarisala održani sastanak. Zaključili su da je Zorica jako pametna i lukava i da sada ima neku taktiku.

Miloš je povodom incidenta sa Zoricom rekao da je bio dogovoren sastanak da bi ona ušla u duel sa njim a da je posle iscenirala fizički kontakt i krenula u akciju da ruši njega. Zorica je rekla da je on sav nežan i da je predstavio da ga je ona napala a ustvari je on nju udario. Sajko i Firči misle da nije bitna namera i koliko je on nju udatio već da je do udarca došlo. Raja je zaključio da je sve to jedan veliki cirkus.

 Dragana je kometarisal kako su Firči, Maca, Sajko, Nemanja i Zorica svu hranu odneli u radionicu i da oni dan posle pijace nemaju šta da jedu. To je iznerviralo Minu koja se smirila tek kada joj je Nemanja rekao da je sklonio deo hrane koji može duže da traje.

Farmeri su tokom dana izvršavali svoje umetničke zadatke pa su pravili šoljice za kafu i crtali portrete drugih farmera.

Miloš se naljutio na Minu jer mu je prenela da je Zorica rekla da očisti svinjac. Rekao je da ne treba da mu prenosi i da tako čini uslugu njima i da je bolje da je uzela nož i zabila mu u leđa. Ona se pravdala da nije mislila ništa loše i da će reći ostalima da joj ne govore da prenosi Milošu. Ona se požalila Raki da je Miloš jako nervozan a Miloš je rekao Dragani da ona nema šlifa i ne shvata provokacije.

Povezana vest:  Ivan Fijolić predstavilja se izložbom „NEO N.O.B." u Muzeju istorije Jugoslavije

Zorica je rekla Dragani da se verovatno zamerila Nemanji svojom izjavom da se Raka sigurno vraća iz duela i da su svi primetili da sada stalno ide tamo gde je on. Ona se pobunila i rekla da to nije tačno i da može da sedi gde god hoće.

Maca, Sajko i Nemanja su komentarisali kako im nestaje sve više cigara i čokolada pa su razmišljali čiji bi to zadatak mogao da bude. Maca se pravio kako da nema tajni zadatak a onda je rekao da su svi otkrili Raku jer je nelogično što ne ulazi u štalu.

Miloš misli da je Zorica preuzela vođstvo nad radioničarskim klanom i da je to očigledno. Raka je rekao da je on klan za sebe a Dragana da oni nemaju klan nego isto mišljenje. Nemanja misli da su Mina i Dragana uz Miloša jer su došle kasnije i da su videle da on ima puno fanova.