mtv_logoMTV Friday Night Music

STORYTELLERS: KID ROCK

 

Storytellers je emisija u kojoj najveće muzičke zvezde današnjice izvode svoje hitove uz priču koja stoji iza njih.

U intimnoj atmosferi akustičnog koncerta u petak, 18. juna u 19:30, popularni Američki pevač i tekstopisac Kid Rock izvešće pesme sa svog poslednjeg albuma “Rock ’n’ Roll Jesus” zajedno sa hitovima sa prethodnih albuma u pratnji svog benda Twisted Brown Trucker. U duhu Storytellers formata, gledaoci će steći uvid u Kid Rockov process stvaranja pesama dok on bude iskreno deliosvoja iskustva, emocije i razmišljanja koja stoje iza pesama poput “Batwitaba”, “Devil Without A Cause”, “So Hott”, “All Summer Long”, “Half Your Age” i “Amen”.

Povezana vest:  Ko je lepa devojka u novom spotu Željka Joksimovića?

 

GOSSIP “PREUZIMA” MTV

Američki bend Gossip bira pet spotova koje predstaviti publici MTV-ja uz priču kako su oni uticali na njih I njihovu karijeru

U susret koncertu koji će sastav Gossip održati 25. juna u Ljubljani na Itak Džafestu, regionalni MTV se nedavno susreo sa ovim bendom u Hamburgu gde su bili u okviru trenutne evropske turneje. Bend, koji trenutno promoviše album Music for Men, za gledaoce regionalnog MTV-ja odabrao je pet omiljenih spotova koje će publici predstaviti u emisiji TakeOver koja se emituje u petak, 18. juna u 20:30h. Američki sastav Gossip osnovan je 1999. godine. Do sada su objavili četiri studijska albuma, a poslednji Music for Men 2009. godine.

Povezana vest:  Željko zapalio primorje!

 

MTV WORLD STAGE
GREEN DAY UŽIVO IZ NEMAČKE

MTV World Stage je besplatna ulaznica za sedište u prvom redu najatraktivnijih koncerata širom sveta.

 

U petak, 18. Juna u 21h, možete da pogledate nastup sastava Green Day koji je snimljen u Minhenu o okviru promocije albuma 21st Century Breakdown.

 

21st Century Breakdown je osmi studijski album benda Green Day i njihova druga rock opera. Kao i predhodno izdanje Amercan Idiot i ovaj album je producirao Butch Vig koji je producirao album Nevermind sastava Nirvana. Album je objavljen u maju ove godine i do sada je prodat u milionskom tiražu sa višestrukim zlatnim i platinastim tiražima širom sveta. Ovo je komercijalno najuspešniji album benda budući da je dospeo do prvog mesta američke, britanske i evropske liste najprodavanijih albuma.

Povezana vest:  Album grupe Tejk Det najprodavaniji 2010. u Britaniji