Od kafilerije do zvezdaSerijal „Od kafilerije do zvezda“ vraća se sa drugom sezonom, prateći priče o nekim od zapostavljenih i zlostavljanih novozelandskih pasa dok se transformišu u utrenirane i emotivno stabilne kućne ljubimce.

Renomirani stručnjak za ponašanje životinja, Mark Vet, želi da dokaže da su ovi psi vredni spasavanja. Zajedno sa timom stručnjaka bavi se najtežim slučajevima, ponovo ih trenira kako bi ovim izgubljenim slučajevim pružio novi smisao u životu.

Povezana vest:  Četvrta sezona serije " VELIKE ROMSKE SVADBE – AMERIKA" uskoro na TLC kanalu

Sezona počinje na dalekom severu Novog Zelanda sa Lejsi, koja je, kada su je spasili, bila neuhranjena i sa ranom duž celog vrata od užeta koje joj se urezalo u kožu. Može li se oporaviti od traumatičnog života i biti istrenirana da bezbedno radi sa decom u organizaciji Bark NZ?

Takođe, Dud i Pepi su pronađeni kako se međusobno bore, mršavi i toliko zaraženi buvama da im je život bio u opasnosti. Pratite njihove doživljaje dok se podvrgavaju ozbiljnom medicinskom tretmanu i treninzima, nastupaju pred publikom i uživaju u društvu ljudi.

Povezana vest:  Pickbox od sada dostupan na mts TV

Od ponedeljka, 4. jula u 21:00 na Animal Planet kanalu