sajko_na_pijaciFARMA 2010

Sajko po drugi put napustio imanje, svađa Miloša i Mace

 

Farmu je po drugi put napustio Sajko. On je ubedljivo poražen u duelu od Mine. Takođe smo dobili konačnih osam finalista.

Maca i Miloš su se posvađali jer je Miloš spomenuo Macinu familiju. Došlo je do međusobnog verbalnog vredjanja, pa je Maca ušao u spavaću sobu i kroz prozor izbacio posteljinu sa Miloševog kreveta.

Raka i Zorica su sedeli napolju i komentarisali kako je Miloš loš čovek, i da u njemu nema ničega ljudskog. Mina i Miloš su na drugoj klupi takođe ćaskali o farmerima. Mina je rekla Milošu da nije trebao da brani Draganu na način na koji je to učinio prethodne večeri. On je rekao da je morao tako da postupi jer je Maca optužio Draganu da je na Farmu došla preko kreveta. Minu je nazvao naivnom.

Miloš je nastavio da priča o tome kako on nije mogao da dozvoli da neko vređa Draganu. Dodao je i da bi isto tako stao i na Mininu stranu da se ona našla u sličnoj situaciji. Njih dvoje su rešili da prošetaju kučiće. Mina je skrenula Milošu pažnju da spakuje svoje stvari iz bezbednosnih razloga, jer mu je neko prethodne večeri uzeo nove čarape koje je dobio na poklon. Miloš je pokušao da sazna ko mu je uzeo čarape, pa je pitao Minu ko bi to mogao biti. Na njegovo pitanje, da li Maca uzeo čarape Mina je odgovorila negativno, međutim kada je upitao da li je Firči to uradio, ona je ćutala. Miloš je rešio da se osveti tako što će im zapaliti sve cigarete koje imaju.

Povezana vest:  Serija "Služba za spasavanje aligatora" na Animal Planetu

Miloš je ispisao transparent na kome, između ostalog piše da Mina i on podržavaju Draganu, i da zavidi njenim roditeljima što je imaju za ćerku. Transparent je sakrio ispod kreveta.

Maca i Firči su odlučili da se našale sa Milošem. Oni su Miloševe nove čarape, koje su prethodno ukrali, stavili magarcu na uši. Na kartonskoj tabli su napisali „Firmirani“, a zatim je okačili magarcu oko vrata. Seli su u senik i uz smeh čekali da Miloš primeti magarca. Zaključili su da će Milošu trebati dosta vremena da se oporavi posle boravka na Farmi. Pošto se Miloš nije pojavio, njih dvojica su otišla da jedu. Za stolom su komentarisali da li je Miloš video magarca i kakva je njegova reakcija. Nemanja misli da su trebali sve čarape da mu ukradu. Firči je rekao da je siguran da će Miloš skinuti čarape sa magarca, i vratiti ih u ormar.

Povezana vest:  PRVI GLAS SRBIJE, U Baražu za finale Igor Terzija i Aleksandra Dabić

Miloš je primetio šta su Maca i Firči uradili sa magarcem. On je bio siguran da je to Macino ili Firčijevo delo. Takođe je rekao da će ih sve do jednog tužiti. Stavio je čarape u ormar.

Sajko i Nemanja su u izolaciji razgovarali o tome kako im sve nedostaje. Sajko je rekao da jedva čeka da ode kući, da se odmori i provoza u svom automobilu.

Miloš se sa Minom u spavaćoj sobi prisećao svih scena koje su mu farmeri priredili. Spomenuo je kako su ga polivali pićem. Tvrdio je da Zorica laže da mu je poklonila psa, i da je Zorica jedno „pokvareno stvorenje“. Rekao je da mu se ide kući i da mu pada napamet da odustane. Mina ga je ubeđivala da ne odustane jer je stigao skoro do finala, i podsetila ga da je i sam rekao da će se on i Raka boriti u finalu i leteti helikopterom.

Povezana vest:  FARMA 3. SEZONA, Veselje u Lisovićima -Vendi proslavila rođendan

Bilo je vreme za duel. Sajko je, uprkos tvrdnji da se odlično seća predmeta prirode i društva iz osnovne škole, ubedljivo poražen u kvizu znanja. Posle dupliranja glasova, Dragana je ubedljivom većinom glasova ostala na Farmi. Sajko je, vidno uzbuđen napustio Farmu, dok je ostalim farmerima rečeno da ostanu u Areni i nazdrave svoj plasman u finale šampanjcem koji su dobili od Zadruge.

Kada su se vratili u kuću, zateklo ih je iznenađenje. Dejan, bivši farmer, ih je sačekao za stolom, a ubrzo im se pridružilo nekoliko bivših farmera. Uz opšte oduševljenje i šampanjac, farmeri su proslavili povratak starih farmera.

Farmeri su sedeli za stolom u trpezariji i ćaskali. Zorica se raspravljala sa Milošem. Prepirali su se oko toga o čijoj je deci Miloš pričao i u kom kontekstu.

Maca i Miloš su se posvađali napolju. Miloš je rekao kako buduća Macina familija zna sa kime ima posla. Maca je ustao i pokušao da pljune Miloša. Posle razmenjenih uvreda, Maca je pojurio Miloša po dvorištu. Marija je uspela da ih smiri, ali je Maca ušao u kuću i izbacio Miloševu posteljinu sa kreveta kroz prozor.