E! zaviruje iza zatvorenih vrata kako bi gledaoci videli šta se događa kada novi par Rob Kardashian i Blac Chyna kreće da gradi svoj zajednički život tek verenog para, sa bebom koja je na putu. Šest epizoda jednosatne dokumentarne serije zadire u njihov privatni život, dok par međusobno otkriva “bubice” koje ima svako od njih, proslavljajući nove početke i nailazeći na prepreke pri spajanju svojih porodica koje su otvorene u svojim stavovima. Premijera serije Rob & Chyna  zakzana je za 18. septembar  u 20:00 na E kanalu!

Povezana vest:  LUDOVANJE NA VRELIM PLAŽAMA MEKSIKA

Za manje od godinu dana od kako traje njihov odnos, Rob Kardashian i Blac Chyna su ostvarili čvrstu vezu, verili se i objavili da očekuju prinovu.  Sada kada par nastavlja sa otvorenim zajedničkim životom, sve što im se događa oni dele sa gledaocima.  Tokom serije, Rob nastavlja da se vraća zdravom životu i uviđa da je teško da tu ostane fokusiran dok se Chyna ponaša kao razmažena trudnica.  Scott Disick i Kourtney Kardashian postaju Robu rame za plakanje, ohrabrujući ga uz reči utehe da će uskoro postati otac. 

Povezana vest:  ARENA RASTE I NAPREDUJE, REZULTATI ĆE SE TEK VIDETI: Nebojša Žugić o novim projektima

Kris Jenner i Kim Kardashian West su takođe tu da podrže par u njihovim teškim trenucima. Povremeno, kada Robu ponestaje motiva, on dolazi u sukob sa Chyna-inim preduzetničkim duhom i tu je teško naći pravu meru.  Chyna naporno radi kako bi sa uspehom završila svoje linije kozmetike “LASHED”  i “mode 88fin”, dok se istovremeno trudi da pokrene Roba da se usredsredi na svoje poslovne prilike.

Sa velikom željom da Robu pokaže gde je odrasla i da ga upozna sa svojim prijateljima i brojnom porodicom, Chyna odvodi Roba u Vašington.  Tokom tog putovanja njih dvoje su posetili Chyna-in stari kraj, prvi striptiz bar u kojem je radila, i njenu majku, Tokyo Toni, kada Chyna otkriva nešto neočekivano u vezi sa svojim bivšim dečkom.

Povezana vest:  POSLEDNJI TORNADO AJKULA stiže uz dobro poznatu dozu zabave

Serija Rob & Chyna rađena je u produkciji Bunim/Murray Productions i Ryan Seacrest Productions.  Ryan Seacrest je takođe i izvršni producent za Ryan Seacrest Productions.  Gil Goldschein, Jeff Jenkins, Farnaz Farjam i Ailee O’Neill su izvršni producenti  Bunim/Murray Productions.  Kris Jenner i Kim Kardashian West su takođe izvršni producenti.  Walter Mosley je izvršni producent.  Rob Kardashian i Blac Chyna su izvršni koproducenti.