libs3-keyart-master-clean-portrait-72dpi-1Najnovija, treća sezona serije “Bibliotekari” počinje sa emitovanjem na DIVA kanalu 27. novembra u 19:00. Bibliotekari se ovoga puta susreću sa zastrašujućim protivnikom jer dolazi Apep, egipatski bog haosa, koji se pojavljuje u muzeju u Egiptu i ima nameru da oslobodi čisto zlo stvarajući apokalipsu.

Pored svakodnevne borbe protiv zla koje želi kontrolu nad magičnim artefaktima, u ovoj sezoni se pojavljuje još jedan protivnik, tajna vladina agencija za crne operacije pod imenom D.O.S.A. – Odeljenje za statističke anomalije, pod komandom generala Cynthie Rockwell (Vanessa Williams), koja pogrešno vidi Bibliotekare kao teroriste sa natprirodnim moćima.

Povezana vest:  Javni spor pred prikazivanje novog dokumentarnog filma o princezi Dajani

U skladu sa novim okolnostima, Bibliotekari moraju da prihvate dve uloge: i lovaca i lovine. Flynn (Noah Wyle), Baird (Rebecca Romijn), Stone (Christian Kane), Cassandra (Lindy Booth) i Ezekiel (John Harlan Kim) se ponovo nalaze u svojim ulogama zaštitnika svetskog mističnog blaga, uz pomoć čuvara Jenkins-a (John Larroquette).   Oni se bore da sačuvaju svet misiju za misijom, ulazeći u avanture koje ih vode širom planete, od nordijskog doma ledenih džinova do Bermudskog trougla.

Povezana vest:  Saznali ste ko je u ŽIRIJU šou programa JA IMAM TALENAT, a kada čujete ko je VODITELJKA bićete oduševljeni

U jeku novih avantura Bibliotekari jačaju međusobne veze i stiču nova saznanja: Baird i Flynn uče šta znači kada se zaista veruje nekome, Jenkins se poverava Cassandri, koja je još uvek u procesu savladavanja svojih emocija i magičnog “dara”; Stone uči da kombinuje svoju snagu sa inteligencijom, a Ezekiel otkriva šta znači kada brinete za nešto drugo osim za sebe.

Povezana vest:  12 premijera koje ne smete da propustite u septembru

Serija „Bibliotekari“ prikazuje drevnu organizaciju koja se krije iza Metropoliten biblioteke u Njujorku, koja štiti svet od nepoznatih tajni, magije skrivene na svakom koraku.

Premijera treće sezone serije „Bibliotekari“  je nedeljom  u 19:00 na DIVA kanalu, od 27. novembra.