nup-175124-0536-v3-1Po završetku najveće ovogodišnje kablovske premijere, prikazivanjem prve sezone dokumentarne serije Rob & Chyna, Rob Kardashian i Blac Chyna obelodanili su svu složenost, zabavu i nežnost putovanja na koje su se otisnuli kada su se odlučili da zasnuju porodicu. Premijerno na kanalu E! 1. januara od 21:00 u epizodi Rob & Chyna Special, par će odvesti gledaoce u salu za porođaj zbog dolaska njihovog deteta.

Tokom emitovanja specijala, uverićemo se da su rodbina i prijatelji uvek pri ruci, i da su zajedničkim snagama pružali podršku Robu i Chyni dok su se pripremali za rođenje kćerke. Scott Disick kao i tri Chyna-ine sestre, njen dragi prijatelj Treasure i majka Tokyo Toni koja je doputovala sa istočne obale, pridružiće se paru tokom njihove elegantne bebi žurke za oba pola. Nešto kasnije, nežne i zaštitničke nastrojene majke Kris i Tokyo Toni ponovo će se sjediniti po prvi put nakon pet godina na četvrtom rođendanu King Cairo.

Povezana vest:  Muzički talenti porodica Vilis u TLC u seriji

Mada su Rob i Chyna imali poteškoće tokom veze, oni će se suočiti sa mnogim važnim odlukama i direktno ih donositi dok se pripremaju za rođenje bebe. Zajedno će odlučiti da li je bolje da Chyna bude podvrgnuta još jednom carskom rezu i gde će porodica živeti nakon rođenja deteta.

Šlag na torti ovog specijala biće razmena nežnih trenutaka između Roba i Chyna-e i završne pripreme dan pre nego što će beba doći na svet kada se otkriva kako će se kćerkica zvati.

Povezana vest:  Premijera na kanalu Discovery Channel: Pripreme za Svetsko prvenstvo

Rob & Chyna Baby Special producirali su Bunim/Murray Productions i Ryan Seacrest Productions. Ryan Seacrest je izvršni producent za Ryan Seacrest Productions. Gil Goldschein, Jeff Jenkins, Farnaz Farjam i Ailee O’Neill zaduženi su za izvršnu produkciju za Bunim/Murray Productions. Kris Jenner i Kim Kardashian West su izvršni producenti. Rob Kardashian i Blac Chyna su koproducenti.

Povezana vest:  Najvrednije reprodukcije i originali umetničkih dela iz različitih krajeva sveta stigle u Zadrugu