Na temeljima emotivnog, vrelog i romantičnog vrhunca u prvoj sezoni, zabavni kanal E! snimio je nastavak televizijske hit serije Famously Single. Smestivši osmoro zvezda u potkrovlje u centru Los Anđelesa, tv mreža se ovog puta potrudila da dublje zađe u romantični svet poznatih osoba. Prošle sezone gledaoci su prisustvovali zaljubljivanju Poli D i Obri O’Dej, dok brojni članovi ostatka postave napuštaju kuću zadovoljni i danas su u uspešnim vezama.

Iza kulisa raskoša i glamura, nalaze se istinske priče o izgubljenim ljubavima, javnim razvodima, zatrovanim odnosima i borbi da se pronađe prava ljubav.

Uz pomoć tima stručnjaka, učesnici će se otisnuti na emotivno putovanje na kojem će otkriti do sada nepoznate, nefiltrirane strane sopstvenih ličnosti. Preko vežbi i divljih izazova, seksi zvezde biće pogurane do samih granica. Mogu li to da podnesu?

Ovo su zvezde druge sezone serije Famously Single:

Karina Smirnof

Povezana vest:  Željko Mitrović: Pored "Zadruge", TV Pink ove sezone najviše ulaže u igrani program!

Profesionalna plesačica iz serije Dancing with the Stars potrudiće se da ostavi po strani svoju problematičnu prošlost u vezama nakon što je publika prisustvovala otkriću njene afere u sezoni 18. Sa nekolicinom bivših verenika, spremna je da krene napred.

Čad Džonson

Nakon učestvovanja u The Bachelorette i Bachelor in Paradise ovaj ozloglašeni TV samac nije spreman da digne ruke od ljubavi. Ovog puta se vratio sa čvrstom rešenošću da tu i ostane.

Malika Hak

Iako je voljena Dash Doll zvezda iskusila pravi brodolom u prošlosti kada je ljubav u pitanju, spremna je da otvorenog srca krene prema izazovima budućnosti.

Roni Ortiz-Magro

Teretana. Preplanulost. Zabavljanje? Veteran serije Jersey Shore vratio se na scenu u nadi da će pronaći ljubav i izbeći zamke na koje će usput nailaziti.

Dejvid Mekintoš

Bivši britanski vojnik i bezbednosni operativac postao je glumac i fitnes model, ne ostavljajući ništa mašti. Neprekidno obnaženog torzoa, u potrazi je za romansom dok na sebi ima što je moguće manje odeće.

Povezana vest:  Superuragani: U srcu čudovišnih oluja na Discovery kanalu

Tifani Polard

Neprekidno cirkulišući između rijalitija u potrazi za ljubavlju, ona se ponadala da je ovo njeno konačno odredište. Nakon učešća u Flavor of Love, I Love New York i Celebrity Big Brother ona je još uvek ponosni vlasnik samoproklamovanog nadimka GKUN (Glavna Nadležna Ku..a).

Kalum Best

Vrativši se u drugi krug serije Famously Single, ovaj britanski model i momak sa žurki ne uspeva da se dokopa divljih devojaka. Da li će mu ovoga puta to poći za rukama?

Doroti Vang

Zvezda serije #RichKids of Beverly Hills upotrebiće svoje svevideće oko za modu i ukus za najfinije stvari da bi stvorila sopstveno carstvo od “dostupnih” luksuznih marki, ali hoće li joj to pomoći da pronađe ljubav?

Povezana vest:  Šta bi radio Ian Somerhalder da nije glumac?!

Tim stručnjaka serije Famously Single uključuje:

Dr. Darsi Sterling

Domaćin serije i stručnjak za ljubavne probleme, Dr. Darsi Sterling je pametna i sexy sa otvorenim pristupom problemima. Licencirani klinički socijalni radnik ostavila je posao u Njujorku i sada je voljna da premosti sve prepreke kako bi ovu grupu Slavnih Samaca pretvorila u Slavno Zaljubljene.

Robert Mek

Autor priznat od strane kritike i instruktor za odnose s velikim brojem klijenata koji uključuju slavne ličnosti, sportiste, muzičare, umetnike, supermodele, političare i obične ljude poput nas.

Za produkciju serije Famously Single zadužen je Irwin Entertainment – Džon Irvin, Demijan Salivan i Brent Benedeti kao izvršni producent i Kejsi Spira kao pomoćnik izvšnog producenta.

Famously Single premijerno na kanalu E! od 21.07., svakog petka u 21:00.