Uzbudljiva dramska serija britanske proizvodnje, Dr Foster, vraća se na DIVA kanal premijerom druge sezone u četvrtak 2. novembra u 21:00.

 Glavne uloge tumače: Suren Džouns, Berti Karvel, Tom Tejlor. Za ulogu u ovoj seriji Suren Džouns osvojila je nagradu BAFTA za najbolju glavnu glumicu, kao i Broadcasting Press Guild nagradu u istoj kategoriji.  Serija je pobrala brojne nagrade u 2016. godini: TV Choice Awards UK, britanska nagrada National Television Awards, Broadcasting Press Guild Awards, a bila je u najužem izboru za najbolju mini seriju na dodeli BAFTA nagrada.

Povezana vest:  Kompanija Discovery Communications najavljuje nove avanturističke serije

Nestrpljivo očekivana druga sezona donosi još jedno uzbudljivo poglavlje sage o doktorki Džemi Foster (Suren Džouns). Dve godine nakon što je Džema pod dramatičnim okolnostima obelodanila neverstvo svog supruga Sajmona (Berti Karvel), primoravši ga da ode iz grada, njen život biva još više podriven njegovim povratkom. Uzdrmana posledicama Sajmonovog povratka, Džema pokušava da pronikne u njegove tajne i otkrije šta se dešava sa njihovim sinom Tomom (Tom Tejlor). Fosterova smatra da Tom treba prvi da priđe, iako se ona i Sajmon svađaju. Ali mogu li svoja osećanja da ostave po strani zarad sinovljeve dobrobiti?

Povezana vest:  Hju Grant umesto Čarlija Šina?

U odlično primljenoj prvoj sezoni serije Dr Foster gledaoci su se upoznali sa Fosterovima, naizgled srećno venčanim parom iz predgrađa koji su u kasnim tridesetim godinama. Džema je napustila gradski život kako bi se skrasila u Sajmonovom rodnom gradu Parminsteru, stvorivši porodično okruženje o kojem je oduvek sanjala. Osoba od ugleda u društvu, lekar opšte prakse i majka, Džema je mislila da živi idealnim životom. Međutim, kada su šavovi njenog braka počeli da popuštaju, Džema je bila primorana da preispita da li je njen život baš toliko idiličan koliko je verovala.

Povezana vest:  Ekskluzivna premijera nove serije iz originalne HBO produkcije „Zapadni svet“

Nova sezona donosi još više tajni i senzacija dok Džema pokušava da uzvrati nakon svađa uzrokovanih Sajmonovim povratkom.