Krajem prošle godine, Niall Horan je obradovao svoje fanove debitantskim singlom „This Town“ čime je potvrdio da će krenuti solo putem, te je bilo samo pitanje vremena kada će stići i prvi album.

 Debitantski album ovog talentovanog momka je inspirisan legendarnim rock bendovima kao što su Fleetwood Mac i The Eagles„Kada god bih uzeo gitaru i krenuo da sviram, uhvatio bih sebe kako potpuno prirodno sviram te akorde stvarajući folk sa pop elementima“, naglašava Niall.

Povezana vest:  Sergej Ćetković pomaže bolesnoj devojcici

Album sadrži 10 pesama, dok smo neke poput „This Town“ i „Slow Hands“ već imali prilike da čujemo. Kada je reč o ostalim pesmama, defintivno se izdvaja kolaborativni singl „Seeing Blind“ na kom Niallu društvo praviMaren Morris.

Produkciju albuma potpisuju njegovi dugogodišnji saradnici Greg Kurstin i Julian Bunetta, odnosno producenti odgovorni za produkciju mnogih pesama iz muzičkog kataloga grupe One Direction.

Povezana vest:  Stiže četvrti album Justina Timberlakea!

„Album sam pisao i snimao godinu dana. Veoma sam naporno radio na albumu i izuzetno sam ponosan. Ovo je prvi put da sam stavio svoje misli i emocije na papir, a zatim ih i snimio. Osećaj je odličan!“, iskren je Niall.

 Kao član grupe One DirectionNiall je tokom 2017. godine nagrađen brojnim nagradama među kojima se izdvajaju People’s ChoiceTeen ChoiceRadio Disney Music, kao i iHeartRadio MMVA.

Izdanje „Flicker“ je u Srbiji dostupno preko servisa Deezer i Google Play – https://umrs.lnk.to/NHFlicker

Povezana vest:  TAYLOR SWIFT NASTUPA NA „2012 MTV VIDEO MUSIC AWARDS“ I PREMIJERNO ĆE IZVESTI NOVU PESMU SA PREDSTOJEĆEG ALBUMA „RED“

PHOTO: Universal Music Serbia