ja imam talenatTakmičenje Ja imam talenat na jesen na RTS-u

 

Takmičenje „Ja imam talenat“ od jeseni će umesto televizije Pink emitovati Radio-televizija Srbije (RTS), koja je već krenula sa reklamnom kampanjom i sa postupkom prijave kandidata.

Preko zvanične strane www.jaimamtalenat2010.com za učešće u serijalu se mogu prijaviti zainteresovani koji smatraju da poseduju talenat za pevanje, komediju, tačku sa životinjama, imitaciju, akrobaciju, magiju, žongliranje, trbuhozborstvo, balansiranje i drugo.

Povezana vest:  Ja imam talenat od nedelje, 20. novembra na RTS-u

RTS još nije saopštio ko će biti voditelji i članovi žirija. U Pinkovom izdanju serijala u žiriju su bili glumica Danica Maksimović, pop kompozitor Aleksandar Milić i direktor Beogradske filharmonije Ivan Tasovac, dok su voditelji bili Ivana Bajić i Vlada Aleksić.

Prošle godine u prvom izdanju „Ja imam talenat“ na televiziji Pink pobedili su Pilerovi, troje malih uličnih svirača iz Knez Mihailove ulice, koji su kao glavnu nagradu osvojili 100.000 evra, profesionalni ugovor i automobil.

Povezana vest:  DVOR 2011, Predrag i Izvorinka kralj i kraljica

Drugoplasirani u „Ja imam talenat“, Nišlija Oliver Katić sa pesmom „Predsedniče halo“ Gorana Bregovića takmičio se da bude srpski predstavnik na „Pesmi Evrovizije“ u Oslu, ali je u glasanju gledalaca RTS-a bolji od njega i Emine Jahović bio Milan Stanković.