16.09.02FARMA 3. SEZONA

 

Paroški podelio zadatke

 

Hasan i Paroški su pričali o tome kako je zdravije spavati na slami, jer se čovek bolje  odmori nego kad se spava na dušeku i federima. Rekao je da gvožđe izvlači čoveku energiju.
U kuhinji, Šikica je pričala šta je depilirala, a šta ne (noge, brkove…) – da ispadne moderna brije se samo leti, a zimi ne. Eva Ras je pričala o snimanju filma u kome je bila gola pre 18 godina. Zorana je pričala vic sa konjem i majmunom u dnevnoj sobi.

Na sastanku, koji je sazvao Paroški, podeljeni su zadaci: Aca i Baki seku drva, Renato, Cobe, Peja, Bata, Bane i Ekrem mešaju blato za pravljenje izolacije. Eva je postala glavna higijeničarka koja brine o uslovima života i rada na Farmi i čija se reč mora poštovati. Natalija i Baki su se upustili u raspravu oko “orgijanja”. Rasprava se završila pomirenjem.

Baki i Bane su sekli drva u dvorištu, i diskutovali o tome koliko žene na farmi koriste šminku, uzimajući primer Sanje i Katarine. Baki nije oduševljen lepotom žena na Farmi.
Pridružila im se Jelena. Pričali su kako je Bane u nekom prethodnom rijalitiju spavao sa nekoliko devojaka, i da li bi to moglo da se očekuje i ovde na Farmi.

U kuhinji, Milan je saoptšio prisutnima da se večeras igraju masne fote. Natalija je bila oduševljena.

Povezana vest:  VELIKI BRAT 2011, Kako je prošao prvi dan: Duško završio na otpadu, u kući vlada idila

Ispred štale, Eva je predlagala Bati zadatke koje treba davati mladima, kako bi se bolje zbližili. U štali, Limen i Bata su objašnjavali Zorani da su večeras na programu fote i da je će sve biti namešteno kako bi bilo interesantno.

Milan je došao u radionicu kako bi pronašao grabulje i vile da bi Jelena, Jovana, Cobe i Baki poravnali stazu kod glavne kapije. Dao im je alat, pa su oni prionuli na posao. Baki se pobunio jer smatra da je već previše radio.

U dvorištu Baki je dobacio devojkama kako mu nije jasno da se šminkaju po ceo dan, a nalaze se na selu.

Jovana, Katarina i Sanja S. su u dvorištu razgovarali o prirodi i životu na selu. Sanja S. je prokomentarisala da su joj koze omiljene životinje.

Svi su se okupili u trpezariji kako bi ručali. Milan je očitao molitvu. Zorana i Baki su kao sluge ručali u kuhinji.

Sanja je rekla Peji kako je baš onakav kakav je mislila da je, ali da ju je Zlata prijatno iznenadila.

Aca je pitao da li neko želi da lomi jadac sa njim. Zlata je pristala. Rekla je da to ne bi radila sa Pejom jer je tvrdoglav i pamtio bi to godinu dana, i na kraju je zeznuo. Međutim, sa Acom nije uspela da dogovori šta će biti ulog. Aca je predložio da ko izgubi mora da služi onog drugog dok god su na Farmi, ali Zlati to nije bilo dovoljno.

Povezana vest:  FARMA 2010, U duelu će se boriti Miloš i Vlada

Ekrem je rekao Marijanu da ne voli kada on ne pije alkohol. Marijan mu je rekao da nema više. Dodao je da ne pije kada vozi, već da ženi.

Šikica, Tina i Zlata su ćaskale na tremu. Šikica je rekla da ne voli da pije vino i da preferira pivo. Rekla je da ima kući točilicu za pivo i da celo leto samo toči. Rekla je da voli da jede, i da je ne zabrinjava to što je debela. Peja je prokomentarisao da bi trebalo da radi neke vežbe za zadnjicu, pa joj je demonstrirao kako. Ona je odbila da počne sa vežbama, jer i ovako uživa.

Bane se spremio za tuširanje u spavaćoj sobi. Sa peškirom oko struka je prošetao po dvorištu.

F16.09.13armeri su se poslužili improvizacijom kako bi se zabavili na Farmi. LiMen je “svirao” na testeri, dok su ostali pevali “Kada dođe FBI”.

Šikica i Hasan su na terasi ćaskali o muzici, o nekim zajedničkim prijateljima i poznanicima. Hasan je rekao za svog sina da je vrlo skroman.

Povezana vest:  Prilika za regionalne emitere da postanu deo SBB digitalne mreže

Za stolom u dvorištu su farmeri ćaskali oko braka između Zlate i Peje. Zanimalo ih je zašto su se rastali. Zlata je prepričavala neke njihove svađe i situacije koje su joj u braku smetale. Ona je dodala da je glavni razlog razlaza to što je ona želela muškarca, a on je isuviše indiferentan. Zlata mu je zamerila i to što je vrlo često flertovao, čak i pred njom, dok je ona osoba koja to nikada ne bi uradila u vezi.

Svi sem Marjana, Ekrema i Hasana su prihvatili da igraju masne fote. Igra je počela. Marjan je za to vreme mešao džem, dok su Ekrem i Hasan sedeli na terasi.

Prvi su Zlata i Aca morali da pevaju u spavaćoj sobi, zatim su Bane i Katarina trebali da stave glave zajedno u kesu, a da sa rukama rade šta hoće tako pripijeni. Katarina nije želela da učestvuje u tome, pa je umesto nje uskočio Peja.

Baki je zadao fotu za kraj. Trebalo je da se poljube dvoje ljudi koje pogodi flašica, makar bili istog pola. Izbor pada na njega i Baneta. Posle obostranog nećkanja, poljubili su se. Ekipa iz radionice, gde se održala igra masne fote, je obavestila Evu i ostale iz kuće da je pao prvi poljubac, što je oduševilo ostale farmere.