03.10.03FARMA 3. SEZONA

Posle duela farmu je napustio Hasan

 

Paroški i je pokazivao Evi kako se muze krava. U kuhinji su komentarisali kako se ko od farmera snašao na farmi. Peja je Banetu rekao da je svestan da je pogrešio, i da je znao da će biti kažnjen, ali da nije očekivao i da će biti direktno nominovan. Eva je komentarisala kako je ju je Hasan uvredio, i kako je očekivala izvinjenje. Hasan je Banetu u izolaciji rekao kako mu je lepo što se druži sa mladima na farmi, i da će mu to nedostajati, ukoliko bude napustio Farmu.

Marijan i Paroški se međusobno optužuju za mnogo stvari. Farmeri su komentarisali Paroškog, i prilično su razočarani njegovim ponašanjem.

Ekrem je dobio tajni zadatak, da nauči Bakija engleski jezik!

Evu zanima kako će se sada situacija razvijati između Zlate i Peje, nakon Hasanovog odlaska.

Mirno jutro je osvanulo na farmi. Paroški i je učio Evu kako se muze krava. U kuhinji su komentarisali kako se ko od farmera snašao na farmi, kako prihvataju obaveze i odgovornost. Pohvalili su Bakija i Cobeta.

Povezana vest:  SVEMIRSKA PRINCEZA - PRVA DEČIJA IGRANA SERIJA NA RADIO TELEVIZIJI SRBIJE POSLE VIŠE OD DVADESET GODINA

Bane i Peja su bili u štali i pričali zbog čega Peja nije ispunio svoj zadatak. Peja je svestan da je pogrešio. Izjavio je da je znao da će biti kažnjen, ali da nije očekivao i da će biti direktno nominovan.

Eva je u razgovoru sa drugim farmerima komentarisala kako je ju je Hasan uvredio i koliko ju je to pogodilo. Rekla je kako je uvreda teška stvar, i da je ona ceo prethodni dan očekivala da joj se on izvini, ali on to nije uradio.

U kuhinji, Sanja ja mesila pogačice. Komentarisala je kako je Jasmina Ana oprala sudove, i kako smatra da je ostalo prljavo. Sanja je našla mleko koje je neko sakrio, i zaboravio, pa se mleko ukiselilo. Zajedno sa Natalijom se čudila šta su sve ljudi u stanju da urade.

Bane je Hasanu odneo kafu u izolaciju. Hasan mu je rekao kako mu je lepo što se druži sa mladima na farmi, i da će mu to nedostajati, ukoliko bude napustio Farmu.

Povezana vest:  VELIKI BRAT 2011, U kući sportsko popodne, na otpadu raspevano i radno

Paroški je došao da se raspita kada će ručak. Rečeno mu je da će biti za pola sata, pa je on krenuo da je raspali vatru, ali mu Sanja to nije dozvolila. Naknadno ga je zamolila da naloži peć, što on nije želeo da uradi. Kasnije je Bakija pitao da li želi da se zanima, i rekao mu da može da naloži peć. Baki nije bio zadovoljan što je kasnije saznao od Sanje, da je to zapravo bio posao Paroškog.

Natalija je rekla Banetu da bi morao da pripazi na kilažu, s obzirom koliko jede. Bane joj je na to odgovorio da će samo s njom da izlazi, nakon Farme, na šta mu je ona odgovorila da ne voli mlađe.

03.10.02Nekolicina farmera je u dnevnoj sobi razgovarala o Paroškom. Smatrali su kako je umislio da je gazda, i prilično su razočarani njegovim ponašanjem. Ekrem je došao i prognozirao da Paroški neće dugo ostati na Farmi. Marijan i Baki su komentarisali događaje u koje je bio umešan Paroški.

Povezana vest:  Bečka gradska televizija „W24“

Ekrem je dobio tajni zadatak, da nauči Bakija engleski jezik! Baki je shvatio koji je Ekremov zadatak, ali je odlučio da prihvati igru, i da se našali sa Ekremom.

Baki je našao stari radio, i mislio je da može da ga osposobi da radi. Ekrem je prilično neraspoložen, i rekao je da želi da ode sa farme. Baki mu je rekao da ne može da izađe kad želi, nego tek kada mu bude rečeno. Za ručkom, Ekrem se buni zbog male količine hleba. Bane se osetio prozvanim, i smatra da Ekrem nije korektan.

Eva, u razgovoru sa Acom, rekla je da je zanima kako će se sada situacija razvijati između Zlate i Peje, nakon Hasanovog odlaska. Smatrala je da veoma često kod razvedenih parova neka privlačnosti i dalje postoji, i kako su je njene prijateljice često zvale da ona bude tu, kada bi dolazili njihovi bivši, da se nešto ne bi desilo.