farmer-trazi-zenuTelevizija Prva pomaže zemljoradnicima da se ožene

 

Televizija Prva saopštila je danas da od 15. oktobra kreće sa šou serijalom „Domaćine, oženi se!“, u kome voditeljka glumica Tijana Ćurović pomaže vrednim domaćinima sa sela da pronađu pravu ljubav i ožene se.

-Deset kandidata, koji zbog svojih zahtevnih imanja i zanimanja I malog broja đevojaka u njihovim selima ne uspevaju upoznati onu pravu, uz pomoć Prve kreću u potragu za pravom ženom. Uvereni su da se romantična priča može i njima dogoditi, čak i na ovaj način – kaže se u saopštenju.

Povezana vest:  Premijera druge sezone serije "Stjuardesa" 22. aprila na HBO Max-uv

Kako je najavljeno, u petak od 22.00 u prvom izdanju „Domaćine, oženi se!“, biće predstavljeno deset kandidata „svim gledateljkama, koje ne beže od života na selu i koje su takođe željne ljubavi i romantike“.

-Potencijalne kandidatkinje treba da pošalju pismo onom domaćinu koji im se najviše dopao. Naravno, devojke moraju da budu starije od 18 godina i da u pismu domaćinu opišu sebe na najbolji način, uz obavezne kontakt podatke, datum rođenja i fotografiju – navodi Prva.

Povezana vest:  Originalna serija "Čista hemija" kreće na kanalu AMC

„Domaćin, oženi se!“ radi se po popularnom serijalu „Farmer Wants A Wife“ britanske produkcijske kuće „Fremntl medija“ (Fremantle Media).