eva_rasFARMA 3. SEZONA

 

Na iznenađenje svih, a i nje same, za gazdaricu je proglašena Eva

 

Ujutro, uz kafu, farmeri su komentarisali o Ekremovom pijanstvu od prethodnog dana. Smatraju da je juče baš preterao.

U sobi, Jelena, Natalija i Bane su pričali o svojim sitnim prestupima – krađama u supermarketima… Jelena je pričala kako je otvarala i jela čokoladice u ori u Tempu, naravno bez plaćanja. Bane se hvalio kako je radio isto to, kao i da bi otvarao tetrapakove sa sokovima i pio, dodavao voće u kese sa već izmerenom robom… Takođe je pričao kako je sipao benzin na pumpi u Novom Sadu i pobegao, i da je to radio više puta. Jelena je rekla kako više neće moći to da rade, nakon ovog što su ispričali, na šta je Bane rekao da će samo preći u neki drugi hipermarket.

Povezana vest:  VALEMONT- nova vampirska serija na MTV-ju u ponedeljak u 22h!

Počelo je čitanje Renatovog pisma. Za gazdaricu je proglašena Eva, na iznenađenje svih, a i nje same. I pored toga, odmah je sve farmere rasporedila na zadatke.

Proka je sa novom gazdaricom obišao imanje i dodelio nove zadatke – đubrenje bašte, sađenje jesenjih kultura kad završe đubrenje, završavanje tora za ovce i stavljanje kupusa.

Baki i Bane su bili na bunaru. Baki je upravo oprao dve majice, i rekao je Banetu da mu nije potrebna odeća, jer već ima duks koji je dobio. Bane se složio da nije trebalo nositi toliko odeće, kad su već dobili ovde na farmi šta će nositi. Natalija je dala došla i donela Bakiju malo grožđa da se osveži. On je zvao Baneta i Peju da podele pre nego što krenu sa sečom drva. Zajedno su komentarisali Čedu. Smatraju da nije previše zanimljiv.

Povezana vest:  Nove epizode serije “Venčanica iz snova: Ujedinjeno Kraljevstvo”

U dnevnoj sobi, Baki je pitao Ekrema zbog čega više neće da ga podučava engleski. Rekao mu je da je shvatio šta mu je zadatak i da je trebalo da mu kaže, a ne nekom drugom.

U spavaćoj sobi, Jelena, Bane i Natalija su komentarisali kako je LiMen sakrivao kafu, šećer, rakiju i sokove od ostalih. Bane je zaključio da je to vrsta snalaženja u borbi za opstanak na farmi.

Peja je od dobio tange, i pokazao ih Bakiju, Banetu, Jeleni i Nataliji. Bane ih je navukao i izveo striptiz. Vendi ga je terala da u tangama juri Bakija, na šta se Baki bunio. Baki je obukao Marjanovu kožnu jaknu, stavio šešir i igrao. Posle je obukao Jovanin krzneni prsluk i igrao, dok su se svi smejali. Nakon toga se našminkao i obukao kao žensko i ušao u sobu. Došao je kod Baneta i molio ga da legne pored njega u krevet, dok se Banetu ta ideja i nije previše svidela.

Povezana vest:  VELIKI BRAT 2011, Ko napušta kuću: Marijana, Nirmal, Brendon ili Nemeš?

U spavaćoj sobi, Ekrem i Čeda su komentarisali Milanovo izbacivanje. Čedu je zanimalo Ekremovo mišljenje ko će napraviti sledeći ispad, na šta je Ekrem izjavio da smatra da će to biti Baki.

Baki je uzeo pileću salamu iz špajza i pokušavao je da je sakrije, a da to niko ne primeti. Izašao je ispred kuće i pokušao da je sakrije na tremu.

Uveče, svi su otišli u dnevni boravak, a u špajzu je LiMenu spremljeno iznenađenje. Stigla je rođendanska torta za LiMena, kao i pisma od najbližih.