bane_katarina_poljubac_28.09FARMA 3. SEZONA

Svadba, suze, pipkanje, ljubljenje – svega je juče bilo na farmi

 

Većina farmera je spavala. Ekrem se nadao da će naći veo, koji je nestao prethodnog dana. Uz svadbarsku pesmu je probudio farmere. Farmeri su redom poželeli mladencima mnogo sreće u predstojećem životu.

Zlata je ustala, a Eva joj je poželela dobro jutro, a Peja je dodao da je lepa zato što je on to gajio. Eva i Jasmina Ana su razgovarale o velu koji je nestao. Eva je rekla da ne veruje da je to zadatak, nego da smatra da neko od farmera provocira.

Katarina se pevušeći spremala za svadbu u dnevnoj sobi, dok su Bata, Sanja i Natalija pili kafu. Natalija je ušla sa velom i dala ga je Katarini, govoreći da ne može da dozvoli da joj svadba prođe bez vela. Katarina je htela da je zagrli i poljubi, ali je Natalija na ivici suza otišla iz sobe. Napolju je plakala, a Bane je pokušao da je uteši. U dnevnoj sobi, pričala je Peji i Zorani šta je uradila za veo. Izjavila je da je dobro razmislila šta će da uradi i da joj je bilo žao Katarine. Kasnije, objašnjasnila je Jovani situaciju sa velom i razlog što ga je vratila.

Natalija je rekla Bakiju da je upropastila svoj tajni zadatak. Ušao je Ekrem i rekao je Bakiju da izađe napolje, i Baki se naljutio što prekida njegov i Natalijin razgovor.

Povezana vest:  Dečji kanal JimJam u novom izdanju - novi identitet i sadržaji popularnog kanala za predškolce

Katarina je u dnevnoj sobi i rekla Zlati da ima tremu. Nakon toga, počinju zajedno da pevaju, a onda je Katarina zamolila Zlatu da prestane, jer će je rasplakati.

Na svadbi, Peja se, kao mladin otac, zahvalio svima i rekao je kako mu je čast što su dobili lepu devojku iz tako dobre kuće. Zajedno sa Marjanom, izneli su prase na sto. Bane je igrao sa Natalijom.

Stigli su gosti: Milena, Nemanja, Toma i Maja. Svi su se izljubili i pozdravili. Maja je pevala Ekremu, dok ju je on oduševljeno gledao. Igralo se kolo, a LiMen je bio u kolu go do pojasa.

Mlada i mladoženja su igrali na klupi, a onda je mlada najavila tortu. Peja je rasporedio mladence kako da stanu da iseku tortu. Hranili su jedno drugo  tortom, i mazali se po licu. Bane je olizao šlag, koji je namazao na Katarinin nos. Zatim je otvorio šampanjac, otpio iz flaše, i dao Katarini da i ona otpije gutljaj.

Na pod su stavili ćilim, a Ekremu su stavili paprike oko vrata. On je seo na zemlju . mladencima je poželeo sve najlepše i rekao im je kaze im kako bi trebalo da igraju
u tepsiji, što su mladenci i uradili.

Svadba je u toku. Vendi i Ekrem su sedeli zajedno, i Ekrem ju je grlio i dodirivao, a Vendi se nije bunila. Baki je došao do Ekrema i krišom mu rekao da je obavezno vodi večeras u gazdinu kuću!

Povezana vest:  TV Pink: Ne zataškavamo incidente

Baki je uzeo jastuk sa perjem koji su doneli na poklon Toma, Ćeranići i Maja, i iscepao ga ispod stola. Onda je skočio na klupu i na iznenađenje svih prisutnih, počeo da istresa perje. Perje je letelo na sve strane. Cela trpezarija je bela, izgledalo je kao da je pao sneg. Kasnije, sa Vendi, Sanjom i Jovanom ostaje da čisti dnevnu sobu.

Posle svadbe, u spavaćoj sobi, Ekrem je rekao Aci da će biti izbačen sa Farme u subotu, što ovog uopšte nije potreslo. Natalija ga je pitala šta se to dešavalo sa njim i Vendi, ali on nije odgovarao, već je nastavio da priča kada će ko ispasti. Pitali su ga ko mu se najviše od žena sviđa na Farmi, na šta je on rekao da je to Natalija, ali da je ona udata, uz izvinjenje njenom mužu. Takođe je dodao da smatra da ona ne bi smela nikako da nosi pantalone, s obzirom kako izgleda. Kasnije, Baki je prepričao Vendi svoj razgovor sa Ekremom, i rekao joj je da se ovaj zaljubio u nju.

U gazdinoj kući su Katarina i Bane. Ekrem je došao i doneo poruku i paket od zadruge. Katarina kao da nije bila sasvim oduševljena što će spavati pored njega. On joj je rekao da je mnogo fina. Njih dvoje počinju razgovor, i on ju je pitao šta se to dešava između nje i Sanje. Pitao ju je da li je tačno to što ona priča. Ona mu je odgovorila da to što se dešavalo Sanji baš i ne ide u korist.

Povezana vest:  Survivor počinje 14. marta!

U hotelu, došli su u sobu, i legli zajedno na krevet. Katarina je otišla u kupatilo da se presvuče, a Bane joj je sa kreveta dobacio da požuri da ne bude sam. Rekao joj je da se večeras ne žure, i da ima „jednu vanzemaljsku ideju“!

Sedeli su za stolom i nazdravili. On je nazdravio za njih dvoje, poželevši joj da se opusti i da uživa. Rekao joj je da je srećan što je ona tu sa njime. Ona ga je pozvala da dođe kod nje kada budu izašli sa farme, da vidi njen stan, i da će mu se sigurno svideti.

Kasnije, on je otišao u kupatilo, napunio kadu i pozvao je Katarinu da dođe da se kupaju zajedno. Posle, dok je ona ležala na krevetu, on je legao preko nje na krevet i ljubio je.

Večeras, pored uobičajenog termina u 20h, možete gledati specijalne emisije posvećene događajima na Farmi u 21h i u 23h!