jovana_pajicFARMA 3. SEZONA

 

Zvezde Gradna, Jovana Pajić i Katarina Živković ovonedeljni duelisti

 

Eva i Marijan su, kao i svakog prethodnog dana, ustali prvi. Razgovarali su o svađi između Bakija i Jelene koja se dogodila protekle noći. Eva je rekla Marijanu da neće dati štapić Katarini jer joj je draga i nikako nije za to da ona napusti imanje.

Jovana, Peja, Aca, Eva i Ekrem su u kuhinji slušali Jelenino opravdanje za svađu sa Bakijem.Ona je rekla da se više neće obraćati Bakiju i da je dobro to što se ni on njoj neće obraćati.

Peja i Ekrem su se raspravljali oko toga šta će prvo raditi. Peja je želeo da prvo iseku drva, jer će biti neophodna da bi se duelisti grejali, dok Ekrem želi da prvo završe poslove na njivi. Ekrem je nastavio da se raspravlja i sa Evom. Ona mu je uputila nekoliko pogrdnih izraza, na šta se on samo smejao. Rekao joj je da je smešna i da ga ne interesuje šta ona priča. Eva mu je skrenula pažnju da ne može tako da se ponaša prema njoj i da, ako mu nije zanimljivo, ne mora da sedi u kuhinji i sluša je.

Baki i Bane su pričali o odnosu Bakija i Jelene. Baki je skrenuo pažnju Banetu da mu ne bude čudo ako se njih dvoje ne budu družili na Farmi kao i do sada, jer je Jelena non stop u Banetovom društvu., a Baki želi da je izbegava. Bane je rekao da je sve ok i da je shvatio situaciju, ne ulazeći u diskusiju o samoj svađi. Peja je rekao Bakiju da će se sve vremenom srediti, ali Baki nije poverovao u to i po svaku cenu želi da izbegne Jelenu.

Povezana vest:  Premijera serije „Neverstvo“ na TLC kanalu

Sanja se požalila kako je nepravedno optužena za kašnjenje ručka, ali da jednostavno nije imala pomoći. Peja joj je objasnio da je ona u pravu, ali da na sastanku nije trebalo da kaže da ona nije kuvarica, već pevačica. Natalija joj je rekla da stalno ponavlja istu priči i da se žali, ali je Sanja ubeđivala da to nije tačno. Peja se požalio na Ekrema i njegovu lenjost.

Jovana je pravila uštipke. Ekrem je ušao par puta i uzeo ukupno četiri komada. Jovana ga je upozorila da to ne radi, jer svako ima pravo na tri uštipka. Zlata se ubacila komentarom da Ekrem nosi za farmere u dnevnom boravku, i da to nije namenjeno njemu. Ali joj je Jovana objasnila da mu je to samo izgovor, i da on sam jede.

Marijan i Jasmina su u dvorištu. Oboje su ljuti na nekog od farmera. Marijan je rekao da Baki ne želi da radi ništa osim da seče drva, ali da mu to nije jedini posao. Pohvalio je Peju jer hoće da posluša kada mu nešto kaže. Jasmina je pohvalila Katarinu, ali za neke od farmera nije mogla da kaže da su vredi, uglavnom, zaključila je, na imanju ima nekoliko neradnika koji se žale da rade mnogo.

Povezana vest:  Čarli Šin navodno napušta seriju Dva i po muškarca

katarina_zivkovicKatarina je rekla Zlati da nije sigurna da želi da ide sa Farme. Tražila je da joj daju štapiće po želji. Onako kako misle da je najbolje. Prestala je da insistira na tome da joj svi daju štapić. Jovana je rekla da bi trebalo da Katarina uči za duel ako želi da ostane.

Vendi i Jasmina su ogovarale Zlatu. Njen način oblačenja, njen izgovor pojedinih reči. Zgrozile su se na, kako su rekli, cirkus koji pravi od vere i večernje i jutarnje molitve. Pridružila im se i Natalija koja je potvrdila da takođe izbegava Zlatu što je više moguće.

Zorana je predložila da danas niko ne pije kafu, kako bi imali za sutra. Zlata je negodovala i prokomentarisala da će neko iz inata piti kada čuje Zoranin predlog.

Zlata i Katarina su pričale o odnosu Zlate i Jasmine. Zlata je rekla za Jasminu da je dobra osoba, ali da ona neće dozvoliti da je Jasmina vređa i naziva je pogrdnim imenima. Katarina je ubeđivala da se njih dve ne shvataju i da je Jasmina u suštini dobra osoba.

Vendi je kod bunara uzimala vodu. Dovikivala se sa Bakijem. Ekrem joj je rekao da ga ne zagovara i da se skloni jer njih dvojica moraju da rade. Baki je pitao Ekrema da li on može da se igra kao što je on nedavno. Ekrem mu je dao potvrdan odgovor. Baki je rekao Ekremu da neće dobro proći kod žene jer je imao epizodu sa Vendi. Ekrem mu je rekao da je rekao ženi preko bubice i kamere u gazdinoj kući da mu je to zadatak i da ne misli ništa ozbiljno.

Povezana vest:  Dejvid Boreanaz želi da režira Pravu krv

Vendi je rekla Katarini da sumnja da se na Farmi rodila nova ljubav između Zorane i Limena. Njoj je bilo čudno to što ga je Zorana branila u svakoj situaciji, ali je dodala da je konačno shvatila šta je u pitanju i da će uskoro postati vrlo ozbiljno.

Počeo je sastanak povodom izbora duelista. Kao nagradu za uspešan zadatak, farmeri su dobili frizerski tretman.
Prilikom podele štapića, Vendi je rekla da se Katarina predomislila i da sada želi da ostane na Farmi, pa tako oni koji žele da joj daju štapić neće moći kao izgovor da koriste to da je sama tražila da izađe.

Katarinu su kolege farmeri izabrali da se takmiči u duelu, uprkos želji da ostane na Farmi, dodelivši joj najviše štapića.

Najmanje glasova publike je imala Jovana Pajić, koja je izabrala igru veštine za duel, a ne kviz znanja.