24.10.11FARMA 3. SEZONA

Katarina napustila farmu, novi Farmeri su Irena, Stefan i Borko

 

Eva se žalila kako su je svi iznervirali prethodne večeri kada su dali štapić Katarini.

Baki je navodno dobio tajni zadatak da nađu zakopano blago, i da se tu nalazi 100 000 evra, i on je pozvao Ekrema da mu pomogne, jer je on najpopularniji u kući.

Vendi i Marjan su se raspravljali oko Marjanovog izbora Katarine za duelistu. Vendi je zauzela stav da Marjan nije džentlmen, da bi trebalo da mu Bane bude uzor, iako je mlađi. Vendi je sve vreme pričala o o moralu i duhovnim i duševnim kvalitetima. Marjan joj je sve vreme kroz smeh odgovarao, i rekao joj je da on nije Tina i da sa njim ne može na taj način da priča, jer on neće plakati.

Baki je zamerio Banetu što mu uopšte nije prijatelj, i da se ponaša kao don Žuan, da se folira i da je namazan i proračunat. Bane je zaprepašćen da Baki može tako nešto da kaže.

Eva, Marjan i Jasmina Ana su u kuhinji, i Eva se žalila kako su je svi iznervirali prethodne večeri kada su dali štapić Katarini. Smatra da to nije bilo u redu, i da su izdali prijatelja. Marjanu je rekla da se priklonio većini, i da je bez razloga dao štapić Katarini. Došao je LiMen, a Eva ga je nazvala kolateralnom štetom. Limen joj je na to rekao da je kolateralna šteta sad u izolaciji.

Povezana vest:  5 novih evropskih serija na HBO MAX striming platformi

U dnevnoj sobi, LiMen je pitao Ekrema da li mu je sutradan rođendan. Ekrem je potvrdio i izrazio nadu da će mu nešto poslati. Jasmina Ana je u šali dodala da bi mogli da mu pošalju kilo kafe.

Vendi i Jasmina Ana su bile u kuhinji i komentarisale Marjanov postupak od prethodne večeri, kada je dao štapić Katarini. Vendi smatra da je on sada preuzeo Bakijev stav i da se ponaša i priča kao on. Eva se priključila i rekla da muškarci u kući nisu ni muško, ni džentlmeni, ni prijatelji. Vendi misli da je katarina izglasana, jer su sve žene ljubomorne na nju.

Ispred kuće, Baki je pričao Ekremu kako mu je Maja Nikolić rekla da na imanju ima zakopano blago, i da se tu nalazi 100000 evra. Baki je navodno dobio tajni zadatak da ga nađu, i on je pozvao Ekrema da mu pomogne, jer je on najpopularniji u kući.

Krenuli su u potragu za brdašcetom. Baki je sklonio Ekrema gde kamere ne mogu da ih snime, jer se Ekrem sve vreme okrece. Baki ga je ubedio kako to niko ne sme da zna, jer će samo njih dvojica da podele pare. Dogovorili su se da će iskopati blago kada padne mrak.

Vendi i Marjan su se raspravljali oko Marjanovog izbora Katarine za duelistu. Vendi je zauzela stav da Marjan nije džentlmen, da bi trebalo da mu Bane bude uzor, iako je mlađi. Marjan ju je u raspravi pitao na čemu je, na šta mu je ona odgovorila da je na nečemu na čemu on nikada neće biti. Na kraju, Marjan je izašao iz prostorije, i dobacio da nikada neće ni biti na tom na čemu je Vendi.

Povezana vest:  Serija „Ratnici sa Pacifika" uskoro na Discovery kanalu

U dvorištu, za stolom su sedeli Vendi, Marjan i Aca. Vendi je i dalje komentarisala Marjana zbog njegovog izbora Katarine. Aca je sve vreme sedeo, ćuteći, da bi nakon pola sata ustao i otišao. Nastavili su da se raspravljaju, i Vendi je sve vreme pričala o o moralu i duhovnim i duševnim kvalitetima. Marjan joj je sve vreme kroz smeh odgovarao, i rekao joj je da on nije Tina i da sa njim ne može na taj način da priča, jer on neće plakati.

Za ručkom, Vendi je nastavila da komentariše Marjana. Pitala je Bakija zbog čega je Katarini dao štapić, ako mu se toliko dopadala. Baki je objasnio da je bio ljut na nju, što mu se nije javila kad se vratila sa venčanja, i da je digla nos. Jasmina Ana je pitala zbog čega niko u kući ne podnosi Katarinu, na šta se Natalija pobunila i izjavila da to nije tačno, jer da jeste ne bi joj vratila veo, kada je imala tajni zadatak.

Uveče, nakon igre veštine, Katarina je morala da napusti farmu. Farmeri su sedeli u kuhinji. Jasmina Ana je pričala da nije očekivala da će joj biti ovako teško kada Katarina bude otišla, da ju je mnogo zavolela i malo joj je falilo da zaplače. U ćošku, Baki je pričao sa Natalijom, rekao je da je srećan što je Jovana ostala. Natalija mu
je skrenula pažnju da ne mora da bude toliko grub, jer neki ljudi i tuguju. Bane mu
je zamerio što se nije ni pozdravio sa Katarinom, na šta je Baki rekao da se on prvi pozdravio sa njom. Rekao mu je da će njih dvojica razgovarati kasnije, nasamo.

Povezana vest:  Najkvalitetniji sadržaj je i ove nedelje na FilmBox kanalima

Napolju, sedeli su na klupi, i Baki mu je zamerio što je Bane kao rekao ga boli uvo za devojke, a da mu uopšte nije prijatelj, jer mu je važnija tamo neka devojka od njega, i da se ponaša kao don Žuan, da se folira i da je namazan i proračunat. Bane je zaprepašćen da Baki može tako nešto da kaže za Katarinu, jer je do pre nekoliko dana izjavljivao da je zaljubljen u nju, što je Baki porekao. Pričali su i o prijateljstvu i Baki ga je optužio da nije pravi drug. Bane je na kraju ustao i rekao da više ne može da sedi tu. Na kraju, Baki je ustao i otišao, a Bane je ostao sa Nataliijom.

U kuću su ušli novi Farmeri: Irena, Stefan i Borko. Jovana nije u prvom trenutku prepoznala Irenu, a onda su se pozdravile, a Irena joj je zamerila što je nije prepoznala.