nemes_marijana_27.04

VELIKI BRAT 2011

Nemeš Marijani rekao da bi je oženio, posle se posvađali, pa se pomirili, a Marijanu sve više grize savest, ali svojim ponašanjem ne prestaje da šokira sve

Sinoć je bila još jedna u nizu žurki u organizaciji Velikog Brata a bilo je veoma zanimljivo.

Smeha nije nedostajalo. Horvat je vozio Emu u kolicima za piće, što je njoj bilo veoma zabavno. Duško i Nirmal su imali ozbiljnu diskusiju o klanovima. Dok Duško smatra da Nirmal sve manje vremena provodi sa svojim starim prijateljima sa otpada, on pokušava da ga uveri da nije u pravu i da deluju kao celina.

Iako starosedeoci, odnosno ukućani koji su od početka u kući Velikog Brata, neće da priznaju postojanje klanova, njihova dela govore suprotno. U dvorištu su Tamara, Bojana, Marijana i Nemeš. Pričaju o izboru novog člana EU. Nemeš je odlučan u nameri da odbije poziv za članstvo, dok ga devojke odgovaraju od toga.

Ukućani sve više taje stvari jedni od drugih. Trio, Tamara, Bojana i Marijana savetuju Nemeša da ne priča Lesteru ništa u vezi sa članstvom u EU.

Nakon te diskusije, Nikola i Nemeš pričaju o mogućem izlasku iz kuće i Nemeš govori da bi više voleo da on izađe pre Marijane, da mu je dosta svega i da ima mnogo obaveza napolju koje ne mogu da čekaju.

Nirmal je Velikom Bratu priznao da mu se dopada zadatak i da se ne bi ulizivao članovima EU kako bi bio spašen od nominacija, ali takođe napominje da mnogi ukućani upravo to rade kako bi stekli privilegije koje članstvo u Evropskoj Uniji nosi sa sobom.

I mačo tipovi plaču

Marijana je sinoć bila vidno neraspoložena i ispred pušione svoje muke pričala je Nemešu i Nirmalu.

Marijana je u jednom momentu rekla kada misli da neće dugo živeti što je Nemeša veoma pogodilo. Govori i da je htela da nešto stvori u životu i da je blizu toga, ali da to sve može da propadne zbog svojih ishitrenih poteza u kući Velikog Brata. Nemeš, vidno uzbuđen zbog Marijanine priče, ušao je u pušionu kako bi je utešio ljubeći je.

Nirmal je ostao napolju i počeo da plače jer ga je pogodila Marijanina priča i njeno nezadovoljstvo. Definitivno, Nirmal prelazi u klan starosedeoca, ukućana koji su od početka u kući Velikog Brata, da li zbog protekcije ili su mu jednostavno zanimljiviji, nije sigurno.

Posle priče u dvorištu, Nemeš, Marijana i Nirmal se vraćaju na žurku gde Nemeš i Bojana ponovo iskazuje svoj revolt i bunt protiv koncepta Velikog Brata tako što pale zastavu Evropske Unije.

Povezana vest:  Premijera na kanalu Animal Planet: Havaji - raj i utočište

Nemeš bi da se ženi

Ljubav u kući Velikog Brata ipak nije tako idealna kao što se čini. Marijana i Nemeš su sinoć imali prve veće nesuglasice.

Danas pokučavaju to da reše i izglade svoje odnose. Shvatili su da njihova ljubav može da premosti sve prepreke, pa čak i zatvorenost boravaka u kući Velikog Brata. Nemeš je čak sinoć Marijani rekao da bi je oženio, a ona ga nije čula, ili pak nije htela da čuje. On joj priznaje da je sve rasčistio sa sobom i da je spreman da je oženi.

Članovi EU su u dvorištu doručkuju. Duško kao najnoviju član još uvek se privikava na sve povlastice koje članovi imaju. Komentarišu Marijanino ponašanje. Dolaze do zaključka da im se ona šlihta kako bi ušla u EU.

Marijanu grize savest

Marijana juče priznala pred ukućanima da je pogazila šansu svom detetu za sretno odrastanje.

Juče u kući VB Bojana je na sebe preuzela ulogu “otvaračice očiju”. Razgovor je započeo Nemeš, pitavši Marijanu da li ona misli da je on glup, neiskusan ili nešto treće. Marijana je rekla da misli da je neiskusan.

Priča se nastavila u pravcu odnosa Marijana – Nemeš u kome su svi učestvovali. Marijana je rekla svima kako želi svom detetu da omogući sretno detinjstvo, kao i da je svesna da je to svojim ponašanjem u kući VB onemogućila. Bojana se složila sa tim, i pitala je “Zašto si to uradila?”, rekavši joj i da je pre mesec dana uradila sve da upravo njena ćerka nema normalno odrastanje. Dodala je da je Marijana jako sebična zbog svega toga, i da će posledice tek snositi po izlasku iz kuće VB.

A Marijana, kao Marijana. Na sve to je samo slegla ramenima i nije komentarisala niti se protivila.

Nepristojna ponuda

Iako ima grižu savesti zbog svoje ćerke, to ne smeta Marijani da predloži seks u troje Bojani i Nemešu. Sinoć na žurci, Marijana je pitala Nemeša da li bi mu smetalo da se poljubi sa curom, misleći na Bojanu koja je bila tu. Nemeš je rekao da mu ni najmanje ne smeta, a Marijana je pozvala Bojanu da se “druže “ njih troje. Bojana se smejala, ali je ljubazno i kroz šalu rekla da još nije toilko pukla i da nije “u tom fazonu”- Marijana je prokomentarisala da ima još vremena i da ako se predomisli, slobodno neka se javi.

Nemeš ruši sve pred sobom

Marijana i Nemeš su se posle sinoćne žurke kao što smo već rekli, posvađali, posle čega je Nemeš dobio napad besa, rušeći sve pred sobom.

Povezana vest:  Spilberg za Diskaveri sprema seriju o budućnosti Zemlje

Na sinoćnoj žurci Marijana je popila po koju više, što sada već i nije ništa neuobičajeno. Nemeš i ona su plesali, on joj je pevao i sve je delovalo kao da ovaj zaljubljeni par nema ni jednu muku. Međutim, tik pred spavanje, golubčići su legli, Nemeš je legao preko nje. Šaputali su na kratko, i onda je Marijana sa sebe ljutito odgurnula Nemeša, kao da joj je rekao nešto što ona nije želela da čuje. Nemeš je ustao, i krenuo ljutito da udara zid, neprestano govoreći “J***m ti i pijana posla i džin,” aludirajući očigledno na Marijanu i njena alkoholisanja stanja.

Nemeš je svoju agresiju nastavio da ispoljava u tuš kabini, rušeći sve što mu se našlo pod rukom.

Šesti član EU

Svi ukućani su popodne proveli u odmaranju. Neki su zadremali, neki su samo lezali, ali čini se da su svi premoreni od sinoćne žurke.

Specijalni ručak za članove EU je postavljen. Međutim oni imaju i novog člana. Lestera. Danas tokom skupštine Lester je izabran za šestog člana EU. Niko nije imao ništa protiv toga, a kada je Soraja pitala da li neko zeli da bude član niko nije digao ruku. Za ručkom članovi EU objašnjavaju Lesteru pravila i privilegije, a najviše se za to postarao Horvat.

Takođe se i komentariše sinoćna žurka i neizbežan odnos između Marijane i Nemeša.

Haos u glavi!

Ukućani su tokom celog dana bili vidno mamurni. Sinoćna žurka uticala je na raspoloženje mnogih, koji su sinoć malo preterali u piću.

Svakako da su Marijana i Nemeš obeležili sinoćnu žurku promenom njihovog odnosa, pa je danas vreme da se o tome ozbiljno razgovara. Nemeš i Bojana su u dvorištu pričali o Marijani. Nemeš joj je prepričavao da mu je jutros Marijana rekla da joj ne postavlja teška pitanja. Bojana ga je savetovala da dobro razmisli o svemu. Po njenom mišljenju Nemeš treba da se malo povuče i da bude svestan da i ni Marijana ne zna šta želi. Marijana je po njoj jako nestabilna i da tek počinje da shvata kako može da izgubi svoje dete.

Svet kroz ružičaste naočare

Iako smo u par navrata videli da su Marijana i Nemeš proveli kratak deo dana zajedno, nismo sigurni da li će se odnos između njih vratiti na staro. Nemeš je današnji dan iskoristio kako bi se oporavio od sinoćne žurke. Sinoćna noć bila je za pamćenje i u skladu sa tim prepričavala se.

Povezana vest:  Nova serija "Ovde i sad" ekskluzivno na HBO GO-u i HBO-u

U kući po Nemeševom mišljenju svi pucaju po šavovima i da zbog velike povrzanosti među njima, kada jedan „pukne “ pucaju svi. On takođe smatra da šta god se desi u kući intenzivnijeg je karaktera. Najnormalnije stvari kao što su tuga, bes ili ljubav jače su u kući Velikog Brat nego u spljnjem svetu. Nemeš misli da je Marijani sinoć bilo jako tešto. Iako je pokušao na neki način da joj pomogne, osećao se nemoćno.

Veliki Brat je danas u ispovedaonicu pozvao Marijanu. On je pokušao na sve načine da sazna šta se krije u njenoj glavi. Ona je bila jako škrta na rečima, ali ono što nam je otkrila bilo je dovoljno da shvatimo da se ipak danas nisu pomirili. Ona kako kaže po buđenju je stavila ružičaste naočare i da se oseća prilično dobro. Marijana i Nemešnisu mnogo razgovarali danas, ali u razgovoru sa Velikim Bratom je otkrila da joj je dovoljno što ga vidi živog i zdravog.

Dvanaest pozicionara

Došao je red na zadatak u okviru nedeljnog zadatka. Ukućani će se rangirati po nekoj od osnova – karaketrnih osobina ukućana.

Ukućani imaju sedam minuta da se dogovore među sobom i rangiraju od prvog do poslednjeg mesta po kriterijumu – manipulativnosti. Prvu poziciju je imao ukućanin koji je najmanipulativniji po njihovom mišljenju, a dvanestu onaj koji je najmanje manipulativan. Da bi ukućani prošli zadatak potrebno je da pogode ispravno prvo i dvanesto mesto. Rezultati koje Veliki Brat uzima kao kriterijum je niz psiholoških testova koje su uradili tokom kastinga.

Ukućani ovaj zadatak mogu da prodju sa 0% 50% i 100% uspešnosti. Ukućani su pogodili da je na dvanaestom mestu Lester, dok je Bojana ostvojila prvo mesto. Dnevni zadatak je bio 100% uspešan.

Zauvek zajedno

Misli smo da su Marijana i Nemeš okončali romansu započetu u kući Velikog Brata, ali smo se prevarili.

Iako su samo u nekoliko navrata tokom dana, prošli jedno pored drugog sa malo reči, veče je učinilo da se ova dva ukućanina ponovo zbliže.

Dok se Bojana u dvorištu pravdala Nirmalu, Tamari i Dušku da nije manipulator i dok su ukućani EU uživali u večeri, Nemeš i Marijana su razmenjivali nežnosti. Njima više nisu potrebene reči jer su im pogledi i dodiri više nego dovoljni da se razumeju. Kratko su pričali o budućnosti, a zatim se strasno poljubili. Nemeš je razmišljao, gde će po izlasku iz kuće Marijanu pročetati držeći je za ruku.