ptice na ziciSURVIVOR VIP

 

Šok za vođe i takmičare – Marko i Bojana prešli u suparnički tabor, spa raj za pobednike

 

Minuti vođa Kasuka i Bahandija su odbrojani. Organizatori i ovog puta nisu imali milosti za naše VIPovce. Poziv za borbu koji je stigao kasno u noć, neprijatno je iznenadio sve takmičare. Kako Goca reče „igraju se sada i sa našim mozgovima, ne samo stomacima“. Na megdan kreću pred samu zoru. Pospani i mokri od kiše, sa nestrpljenjem iščekuju da im Andrija saopšti pravila nove igre. Umesto toga – šok! Plemena moraju da promene vođe! Bojana prelazi u Bahandi i sa sobom  vodi Nikolu. Marko prelazi u Kasuko, a sa sobom vodi Gocu. Na licima takmičara vladala je potpuna neverica jer znaju da svi njihovi dogovori nakon ovog poteza produkcije, padaju u vodu. Nakon razmene plemenskih obeležja, počela je igra.

osloni se na mene sad tiTakmičari moraju da prođu pored svojih saplemenika koji stoje na gredi postavljenoj iznad mora, pređu na drugi kraj, a da ne padnu u vodu. U suprotnom se vraćaju na početak. Greda se jako ljulja, kiša ne prestaje da pljušti, a takmičari pokušavaju da pronađu taktiku po principu – takni me takni, polako se primakni. Hvataju se grčevito jedni za druge, stežu oko struka i grle kao nikada do sada. Goca zdušno bodri svoje novo pleme, sloganom „Bravo mačići!“. I Kasuko mačići su zaista odlični u igri i zasluženo osvajaju SPA tretman.

Povezana vest:  Serija Fargo: poslednja epizoda 4. sezone 15. marta

Nikoli je malo neobično što je sada u Bahandiju, ali se nada da će se navići. Bojani je pomalo žao što je Nikolu odvela iz Kasuka. Ipak, uverena je da će se on dobro snaći, pošto je dopadljiv i ljudi ga vole. Novi vođa traži od Kneza da im za dobrodošlicu pripremi ručak, dok Miloš deluje zbunjeno ovim razvojem situacije. „Fino, fino, difuzno“ , kaže on i dodaje  da bi trebalo pozvati Kopolu da na Filipinima snimi Apokalipsu 2.

sur14masazaU Kasuku naizgled nema ni traga od apokalipse, samo euforija. A kako bi i bilo kada po povratku iz igre na ostrvu zatiču gotovo neverovatan prizor. Na plaži su postavljeni baldahini i stolovi za masažu, tuš kabina, voće i sokovi… „Jaoj sapuuuun“ uzvikuje Goca. Čast da otvori sezonu tuširanja i pranja kose pripada Goci koja ne može da sakrije oduševljenje. Kako reče, mora dva puta da se okupa da bi se lepo očistila dok Edin pokazuje svoje prljave nokte manikirki poručujući joj da će joj čišćenje istih biti diplomski rad. Marko priznaje da nikad u životu nije išao na manikir, ali je ta nepravda odmah ispravljena.

Povezana vest:  Nove, premijerne serije na Prvoj Plus u junu!

Goca se žali Aleksandri da je njena maserka previše jaka i da joj nije jasno kako je to moguće kada je tako mala. Kosti takmičara krckaju pod rukama ovih veštih filipinki. Posle ovoliko sređivanja, Goca se jedino brine da u sutrašnjoj borbi ne izgledaju kao „seka Perse“.

al je jaka ova malaApokalipsa u Kasuku ipak nije izbegnuta. Edin insistira na rasvetljavanju razmirica između dva plemena, pa prebacuje Goci i Marku na nesportskim gestovima Bahandija u prošlosti. „Mrzite Andreja, nikada nam se niste javili kada ste prolazili pored nas“. Varnice sevaju na sve strane, a Edin se na momente postavlja kao vođa Kasuka. Nemilosrdno proziva Gocu i Marka testirajući ih koliko su proračunati u ovoj novoj situaciji „kako možete da se borite protiv njih, je l’ vam žao? A nije ti žao?“, zbunjuje Edin Gocu trik pitanjima.  Andrej misli da je„iščupano srce plemena“ i da su od svih najmanje priželjkivali Gocu i Marka. Marko je apsolutno sluđen ovakvim dočekom Kasuka, ne zna šta da kaže, a da ga Edin ne iseče. Teorija zavere polako sluđuje već dovoljno teške glave naših zvezda….

Povezana vest:  Striming premijera filma "Čudesna žena 1984" 11. maja na HBO GO-u

Milan za to vreme stiže u Novo kraljevstvo. Dočekuje ga Vesna, koja je mislila da će se baletan duže zadržati u Kasuku. Ona je očekivala Andreja ili Aleksandru, dok je Milan bio jedan od njenih favorita. Biljana je zadovoljna dolaskom još jednog umetnika u njihove redove, a Milan srećan što zatiče slikarku, sa kojom je, kako kaže „na istim talasnim dužinama“.

 

SURVIVOR SRBIJA – utorak, 16. novembar u 22.00