vendiFARMA 3. SEZONA

 

Vendi loše prošla na pijaci!

 

Eva i Aca su prvi ustali. Pošto su jedno drugome poželeli dobro jutro, prešli su u kuhinju gde su, uz neobavezno ćaskanje, ispijali jutarnju kafu. Eva mu se požalila kako je svi gledaju kao prozorsko staklo. Zatim su razgovarali o Ekremu, o tome što on tvrdi da sve zna, i o tome kako je nezahvalan prema njima, iako su oni na njegovoj strani u bilo kojoj situaciji. Aca je iskoristio priliku kako bi imitirao Ekrema.

Pridružio im se Marijan. On je bio u štali da namiri stoku. Eva se ponovo požalila kako nju niko ne poštuje, kako je mislila da joj je Zorana prijatelj, a nije, kako joj je Limen rekao da ona može da bude sluga…

Aca je razmišljao o potencijalnom gazdi. Sebe nije video na tom mestu, jer, kako je rekao, nema ko da ga tu postavi, osim Jasmine Ane. Rekao je da je vrlo srećan zbog toga.

Zorana i Peja su se probudili i odmah započeli ćaskanje o Vendinom izboru sluga. Zorana je rekla da Bog sve gleda i da joj se sve vratilo kada je videla ljude na pijaci koji su bili protiv nje.

Pošto je ustala, Jelena je otišla do kupatila. U buretu za kupanje je uočila japanske kuglice. Ona je bila prva koja je primetila, kako je rekla, te „novogodišnje ukrase“. Stefan i ona su zajedno došli do zaključka da to nije ukras, već kuglice za samozadovoljavanje. Jelena se našalila na svoj račun, pa je rekla da su kuglice njene i da ih je slučajno ostavila u kupatilu, i da je danas srećna posle upotrebe istih. Pridružio im se i Bane. Začudjen onime što je video u Jeleninim rukama, pozvao je Marijana da bi mu pokazao kako se devojke zabavljaju na Farmi. Bane ipak nije poverovao Jeleni da su kuglice njene, već je tvrdio da je to vlasništvo jedne fine devojke, a ne nekoga ko se javno eksponira poput Jelene.

Povezana vest:  Majli Sajrus tuguje zbog kraja serije Hana Montana

Irena je sedela Stefanu u krilu. Jasmina je to prokomentarisala rečima da veruje da tu nema varnica, isto kao izmedju Natalije i Baneta. Natalija je burno reagovala na taj komentar. Rekla je da bi to jedino bilo moguće da je ona mnogo mladja jer je i Bane vrlo mlad. Jasmina joj je rekla da ga ne bi ni pogledala da je stariji. Dodala je da postoji hemija izmedju Jovane i još jednog farmera, ali da ne želi da otkrije ko je u pitanju.

Jovana se nije složila sa tom izjavom, pa je tvrdila da ne zna o kome je reč. Jelena je pokušala da sazna od Jasmine ko je u pitanju, medjutim bezuspešno, Jasmina je napustila prostoriju.

Bane, Irena, Stefan, Natalija i Jelena su razgovarali o muško ženskim odnosima. Bane je čvrsto stajao iza stava da je iskrenost najbolja stvar u vezi, pa čak iako se desi da mu se devojka ne svidja da bi bio sa njom u ozbiljnoj varijanti, voli da odmah definiše odnos, a ne da iz njegovog ponašanja neko prepozna njegov stav.

Povezana vest:  Serija „Šetnja sa lavom“ od danas je dostupna na HBO Max striming platformi

Irena je ćaskala sa Banetom. Rekla je da je pranje sudova inspiriše. Jelena je začudjeno pitala Baneta šta je to u njemu kada se svim ženama svidja.

Pošto je stiglo pismo iz Zadruge, Vendi, ovonedeljna gazdarica, je okupila farmere kako bi im pročitala pismo.Pismo se ticalo neizvršenih zadataka. Zadruga je poručila farmerima da su tračarili, igrali lastiš itd. I da će biti kažnjeni time što će ponuda na pijaci biti manja.

U kuhinji su Limen, Zorana i Zlata komentarisali pismo Zadruge. Limen je rekao kako je Jovana igrala lastiš, da treba čitati izmedju redova, a da je imala i najmanje glasova publike prethodne nedelje. Pridružila im se i Jovana. Rekla je da je pitala Zadrugu može li da igra lastiš i da su joj dozvolili. Zlata je rekla da je sramota sa njihove strane što ih Zadruga stalno opominje, a oni ne menjaju ponašanje.

Jovana i Sanja su leškarile u spavaćoj sobi. Sanja je pričala o Prokinoj poseti. On je pitao Vendi šta je od poslova završeno, a kada je čuo da ništa nije završeno, okrenuo se i otišao. Ekrem se smejao. Rekao je Sanji da je srećan jer nije najgori gazda.

Povezana vest:  Ponovo haos na društvenim mrežama zbog matematičkog pitanja! Da li biste vi znali tačan odgovor?

Baki je predložio da se svi farmeri okupe na njihi i završe posao za pola sata. Vendi mu je objasnila da nema smisla voditi sve ljude na njivu kada nema dovoljno alata.

Počeo je sastanak. Vendi je rekla kako im treba tačno 3 sata da završe sve poslove, pa je počela da vrši raspodelu poslova. Bata je ustao i prokomentarisao kako im treba mreža i još nekih alata da bi uspeli da završe posao za tako kratko vreme. Vendi je rekla da se vrate na glavni problem, a to je odakle Peji crni luk za sadjenje kada to njemu nije ni dato. Marijan je rekao da u ovo vreme luk ne bi ni trebalo ni saditi jer će se smrznuti.

Jasmina je pitala da li je uopšte moguće završiti zadatak na vreme, Marijan je pesimista po tom pitanju. Baki je rekao Vendi da ako je ako je ona toliko požrtvovani gazda da bi trebala da uzme lopatu i pomogne onome ko bude čistio WC. Ekrem je predložio da sačekaju sledećeg gazdu da to uradi.Natalija je rekla da je ženski WC pun i da je nemoguće koristiti ga. Ekrem je predložio da koriste muški dok se ne očisti.