katarina_zivkovicFARMA 3. SEZONA

 

Borko napustio farmu. Katarina se vratila u kuću

 

 

 

Marjan je od ranog jutra bio aktivan – u štali je nahranio životinje. Vendi je prisutnima u kuhinji rekla da ih samo posmatra i čeka da vidi da li će se neko od njih prihvatiti posla. Ekrem joj je prebacio kako ona samo filozofira, i kako je on ništa ne razume, i da želi da na miru popije kafu.

Marjan je uzeo da doručkuje sendvič, da ne bi gladan išao da radi, kada je došla Vendi i rekla mu da ne jede, jer se spremaju mekike za doručak, pa će jesti kasnije. On se iznervirao, i besno otišao u baštu, psujući. Baki je otišao u kuhinju i rekao da Marjan mora da jede, jer ustaje rano, a Natalija i Bane su rekli da njemu niko nije branio da jede. Bane je otišao kod Marjana i rekao mu to, na šta je Marjan rekao da zna. Vendi se požalila Jasmini kako ju je Marjan pogrešno shvatio, i kako nije mislila nista loše.

Povezana vest:  Nove serije na kanalu E! - KHLOÉ KARDASHIAN i SCOTT DISICK

U kuhinji, Jelena se iznervirala jer joj je neko premestio veš iz šerpe koju je stavila da se prokuva veš, u drugu, zarđalu šerpu sa vodom za koju ne zna ni da li je bila čista. Napolju je redom ispitivala farmere, pokušavajući da otkrije ko je to uradio. Kasnije je otkrila da je to bila Vendi.

Cobe je želeo da se istušira i video je lonac vode koji se greje, i neispražnjeno korito. Šokiran je što je Irena uzela pola lonca vode da bi se istuširala. Jelena mu je objasnila da će Irena prati kosu, pa joj je toliko bilo potrebno. Cobe je bio veoma besan zbog manjka vode, zalupio je vratima od kupatila.

Vendi je zaboravila da stavi kafu na spisak za pijacu. Jelena, kada je to saznala, rekla joj je da nisu samo one krive, već svi, jer su im pročitali spisak. Misli da će se muškarci naljutiti i radije bi da im se ne kaže za sve to. Kasnije je Jelena čula da se u kuhinji spominje spisak, i otišla je tamo da se raspravi sa Batom tim povodom.

Povezana vest:  OSMA SEZONA POPULARNOG SERIJALA „ZLATNA GROZNICA” NA DISCOVERY KANALU

Za ručkom, Bata se pobunio i rekao je Vendi da njen sistem reda za kupatilo ne funkcioniše i da je mnogo bolje kada sami govore ko će se kada kupati. Vendi je rekla da je planirala da se svi okupaju posle arene, a Bata je na to rekao da ga to ne zanima i da će on kad bude bilo vremena, i da prioritet trebaju da imaju osobe koje rade na njivi. Eva mu je rekla da su na spisak zaboravili da stave kafu. Bata se na to iznervirao, počeo da psuje, u neverici, i rekao je da će u kući nastati haos i nervoza bez kafe. Došla je Jelena i rekla da je ona kriva, a Bata joj je rekao da sledeći put to ne radi sama nego sa svima njima.

Povezana vest:  Eksperti: "Igra prestola" mogla bi da trijumfuje na Emijima

Bane, Irena, Stefan i Jelena su na krevetu. Bane je grlio Irenu, Irena je mazila Stefana. Jelena je ustala sa izgovorom da nije za bahanalije. Stefan se našalio kako je cela situacija sa njih troje u krevetu jako čudna. Irena je rekla da joj se spava, a Bane ju je pitao sa kim. Baki je ušao u sobu, i videvši kompletnu situaciju, pitao ko je utorak, a ko sreda.

Nakon duela u kome su učestvovali Zorana, Peja i Borko, iako je bio najbolji u kvizu, Borko je morao da napusti farmu.

Katarina se vratila u kuću. Pozdravila se sa Banetom.

Sanja je u kuhinji komentarisala kako Katarina nije želela da joj se javi kada je prošla pored nje. Jelena je rekla da nije ni očekivala da joj se javi, ali da i dalje stoji iza svojih reči.