sur_112SURVIVOR VIP


Nikolija i Vesna na tajnom ostrvu, muškarci propisno ispipali žene

 

Život takmičara ove godine ne završava se na plemenskom savetu. Majka Vesna i ćerka Nikolija iznenađene su novom šansom na Tajnom ostrvu. Upravo na tom mestu, njih dve su postale prve članice tajnog plemena. Svi izbačeni takmičari nastaviće borbu na Tajnom ostrvu čekajući svoju šansu za povratak. Njihov zadatak će biti da izgrade novo kraljevstvo, a šta je njegova prava namena, još uvek je tajna.

Vesna je u svakom slučaju oduševljena ali za Nikoliju ovo baš i nije ispunjenje želja. Mada, priznaje da joj se novo ostrvo mnogo više sviđa i da joj je drago što je tu baš sa mamom. „Sve joj fali, Facebook, kapućino, ovo, ono, mislila sam da je porasla ali nije, ljubi je majka“ puna je razumevanja  Vesna za svoju mezimicu.

Ne sluteći šta se valja iza brega, plemena dobijaju zadatak da ponovo izaberu svoje vođe. Bojana dobija sve glasove što je i bilo za očekivati jer Kasuko više važi za hipi komunu za razliku od Bahandija gde Bulat gvozdenom šakom vlada.  Ipak, ni tu nema iznenađenja, na reizboru Marko osvaja najviše glasova, Knez mu prvi čestita, a Goca dobacuje da je kao Sloba Milošević, doživotni predsednik. Marku je srce bilo puno. Vlast je očigledno slast, makar i na Filipinima! Ovu malu ceremoniju jedino remeti ljuta nervoza zbog vatre koju takmičari nikako da zapale.

Povezana vest:  FARMA 2010, Red svađa, red veselja

Ali prava panika, naročito među ženama, nastaje zbog poruke koja je objašnjavala novu borbu – „bez trunke stida, neka se sa tela sve skida“. „Ja živa neću da se skidam“ dovikuje Katarina, a među najglasnijima je i Goca koja odmah poručuje plemenu da nema šanse da se skida gola i da je takvu gleda njen muž.  Ako je zadatak da se odlučujuje ko bolje izgleda kada se skine, Goca je sigurna da njeno pleme nesumnjivo pobeđuje.

sur_111Andrija Milošević razrešava sve nedoumice takmičara na boljnom polju. A tamo ih je čekalo blato. Cilj je da svojim telima skupe što više blata u kofu. Dok jedan član plemena svojim telom pokušava da pokupi blato, drugi član rukama skida to blato sa partnera u kantu. Što se bolje uvaljaju, imaju veće šanse za pobedu. Naravno, takmičari su bili podeljeni u  muško ženski parove.

Povezana vest:  Druga sezona emisije E! kanala Dating #NoFilter vraća se premijerno 1. januara

Naše zvezdice uvaljale su se poput prasića u debelo blato.  Žar za pobedom i vrednom nagradom, lokalnim vodičem za preživljavanje, nadvladao je bilo kakvo gađenje prema prljavštini u kojoj su se našli. Nastao je potpuni spektakl, takmičari su se sjajno borili, kao da je u pitanju milion evra. Toni je svlačio blato sa Katarine, Knez sa Goce, Nikola sa Bojane, Jelena sa Marka, Biljana sa Edina…Blato je prštalo na sve strane, a devojke su propisno bile ispipkane, od glave do pete. Ruke se letele preko vrata, grudi, bokova i zadnjica, ma pravi čas anatomije. Muškarcima nije bilo baš najprijatnije, vodili su računa da sa blatom ne povuku i kupaći kostim svojih partnerki ali moralo je da se i omakne…Goca je najglasnija, ohrabruje Kneza da slobodno skida blato sa nje. „Samo ti vadi“ oštra je Goca dok Knezu sve neprijatno dok izvlači blato iz njenih gaća. Andrija se ludo zabavlja za to vreme gledajući VIP-ovce kako se valjaju, „Goca je pravi talenat za blato, koristi sve svoje resurse. Bravo Bojana..ovo vam je predivna prilika i za masaže“ smejao se Andrija.

Ali Gocini resursi na kraju nisu doneli pobedu njenom plemenu. Lokalni plemenski poglavica „Tata Kasui“ odlazi u pobedničko pleme Kasuko i daje im neprocenjive savete za opstanak u divljini. Bahandi se teši da nagrada i nije neka, Marko je oštar i poručuje da će ubiti svakog ko je smrknut zbog poraza jer „blato je za svinje“.  Ipak, svi takmičari su oduševljeni igrom, vrište od smeha rezumirajući dan i igru, kada bi se inače u životu valjali u blatu?! Goca zaključuje da će publika uživati dok bude gledala kako ih muškarci pipkaju. Njoj nije smetalo što je Knez morao da je pipa, „iz gaća sam blato vadila“ slikovita je Goca u objašnjavanju. „Toni je baš bio pažljiv prema meni tako da je sve ostalo na svom mestu“ raznežila se Katarina koja nije mogla da sakrije oduševljenje što su baš ona i zgodni makedonac izabrani za takmičarski par u igri.

Povezana vest:  Sara Mišel Gelar u novoj TV seriji

I dok žene počinju već da tipuju muškarce, Andrej Maričić saopštava da je tokom igre čuo dva takmičara iz Bahandija kako su glasno komentarisali da ga mrze. Poručuje da ga to ne pogađa ali očigledno je da niko ne može da bude imun na takve komentare…

VI epizoda, utorak, 02. novembar u 22h