Goca dirigije u kuhinjiSURVIVOR VIP

 

Iznervirane žene preotele Knezu kutlaču, Gocine prve suze

 

 

Devojkama plemena Bahandi je dozlogrdilo. Dosta su se muškarci mešali u ženske poslove, i to bez uspeha. Knez i Miloš ne umeju da zapale vatru ali vole da se mešaju. „Kneza ne možeš skloniti od vatre i to me iritira“, ljuta je Goca. Zato su devojke rešile da stvar uzmu u svoje ruke, zapale vatru i proteraju Kneza, iz kuhinje. Pravi je trenutak da izvedu puč uz pomoć vođe, pa Goca i Katarina zahtevaju da Marko i zvanično oduzme Knezu titulu glavnokomandujućeg u kuhinji i proglasi njih za gospodarice ove teritoriije. Marko poput velikih vođa donosi proglas kojim degradira glavnog  kuvara u asistenta, a kutlaču prepušta lepoticama sa ostrva. Proglas čita lično Knez, ne ljuti se ali mu knedla ipak stoji u grlu.

 

Na drugom ostrvu Tata Kasui još uvek drži pokazne vežbe plemenu Kasuko. Sve ih je kupio ovaj sićušni čovek, koji zna svašta, a brz je toliko da prosto nestaje iz vidnog polja. Osim toga tata Kasuijeva obuka deluje vrlo zabavno jer on jezičku barijeru prevladava gestikulacijom i glumom. Biljana je oduševljena novootkirvenim jestivim plodovima, a naučili su i kako iz drveta iscrpeti vodu i koje se lišće koristi za lečenje bolnog grla. Bolju nagradu nisu mogli dobiti, zadovljno komentariše Nikola.

Povezana vest:  VELIKI BRAT 2011, Nikola doneo ukućanima luksuzni budžet

mamina ajducicaZa to vreme na Tajnom ostrvu Niki i Zmiki uspostavljaju svoj život. Nikolija je živnula, bacila se na gradnju kućice, zakivanje eksera, pa kaže da sad više niko ne mođe da joj prebaci da ne zna da napravi kuću. Majka kroz šalu dobacuje „teško onom ko u tvoju kuću uđe“. Vesna i dalje pokušava da shvati svoju ćerku i njeno nesnalaženje u  Survivor priči, pošto je mislila da je, uz razmaženost, njena ćerka i  ’ajduk. Nikolija pokušava majci da objasni da se uvek ispostavi da je nekako „mala“ za mnoge stvari koje želi, pa i sada u Survivoru je opet mala, dok su svi oko nje stari, i dorasli zadatku. Taj nemirni duh razume njena majka, koja je i sama, kako kaže bila takva. Pa i sada, na ostrvu, Vesna priznaje da nema strpljenja da se recimo bakće oko vatre, i ako joj se ne upali za pola sata, biće spremna sve da išutira. Nema ona strpljena k’o Tržanka da cicka sve to po pet sati.

Povezana vest:  Sve je spremno za finale prvog SRPSKOG TOP MODELA ns PRVOJ TV!!! (FOTO)

Noć je mnogima teško pala. Goca se tokom večeri osamila i dopustila sebi da je preplave emocije i pusti suzu. Muž, dete, mnogo joj, kaže, nedostaju, što je naravno neće sprečiti da se dalje bori, jer je zato i došla. I Edin se požalio Andreju da mu nedostaju  klinci. Katarina nije oka sklopila. A Nikoli, koji tvrdi da slučajno spava pored Bojane, bio je neprijatno kada je mahinalno zabacio ruku na suprotnu, mušku stranu, preko Edina.

Susret dva plemena na bojnom polju je kiseo. Kada Kasuko objasni šta su sve naučili od Tata Kasuia i čime su se počastili, Goci nije pravo, pa im sa dozom ironije odvraća da su se oni snašli i bez takve nagrade, a da su se sada naoštili da pobede, pošto “nisu tako entuzijastički raspoloženi kao suprotno pleme“.

Povezana vest:  SURVIVOR VIP, Bojana i Nikola - pao prvi poljubac

Plemena se bore po prvi put za imunitet. Pleme koje se domogne totema je zaštićeno, dok će gubitničko morati na Plemenskom savetu da izglasa jednog člana. Cilj borbe je da se od velikih kocki sklopi reč SLAVA, ali prethodno te kabaste kocke nekako treba dogurati do ciljne linije. Pod Gocinom ritmičkom podrškom Bahandi stiče prednost i prvi uspeva da složi reč. Raduju se beskrajno. A zatim iznenađenje: jedan iz plemena Kasuko po kazni odlazi u izolaciju na zabačeno ostrvo, bez hrane i odeće… Izbor pravi suprotni tim, i Marko za ovaj poduhvat bira Bojanu. Kasuko je iznenađen izborom. Ipak, Bojanu čeka iznenađenje na ostrvu…

 

Survivor:  VII epizoda – sreda, 03. novembar u 22h