14.10._sastanakFARMA 3. SEZONA

Nova gazdarica na farmi je Katarina!

 

Eva je komentarisala dešavanja između Ekrema i Vendi od prethodne večeri. Spomenula je da bi volela da je postave za gazdu, da bi mogla da stavi Ekrema u kuhinju da sprema kako se kod njega sprema hrana.

Boki je prepričavao šta je Ekrem radio prethodne noći i kako nije bilo moguće da spavaju od njega.

Katarina je izjavila da je mislila da će Bane biti novi gazda, a ne ona.

Na imanje je došao Proka. Zvonom je pozvao novog gazdu da krenu u obilazak. Saopštio joj je zadatke za ovu nedelju.

Katarina je rekla da joj je bio loš dan i da samo želi da ode da spava. Čini joj se da farmeri nisu zadovoljni što je ona izabrana za gazdu i to joj smeta.

Katarina je pročitala pismo u kojem je pisalo da će Ekrem i Vendi morati da idu na suđenje, jer ga je Vendi optužila za seksualno zlostavljanje.

Eva je komentarisala dešavanja između Ekrema i Vendi od prethodne večeri. Aca je rekao da je sreća što kamere nisu radile, a Marijan je rekao da je Vendi propustila šansu. Eva je spomenula da bi volela da je postave za gazdu, da bi mogla da stavi Ekrema u kuhinju da sprema kako se kod njega sprema hrana. Ekrem se branio kako on ništa o tome ne zna. Marijan se šalio sa Ekremom kako će ga Igbala dočekati sa advokatima i uzeti mu polovinu od svega što ima.

Povezana vest:  VELIKI BRAT 2011, APRILILILI

Boki je prepričavao šta je Ekrem radio prethodne noći i kako nije bilo moguće da spavaju od njega. Ekrem se branio da je imao tajni zadatak, ali mu Boki nije verovao. Aca mu je rekao da će morati sa sada da kupi Vendi neki skup poklon kada pobedi. Ekrem je obećao da će da ode do Istanbula da joj kupi zlato.

Na sastanku, Jovana je pročitala Cobetovo pismo i saopštila da je nova gazdarica Katarina. Katarina je izjavila da je mislila da će Bane biti novi gazda, a ne ona.

Na imanje je došao Proka. Zvonom je pozvao novog gazdu da krenu u obilazak. Saopštio joj je zadatke za ovu nedelju – treba da skrate zimske ruže, da posade nove koje im je doneo i da srede lišće po dvoristu. Takođe, podsetio je Katarinu da je potrebno da srede drva, jer je sneg najavljen za kraj nedelje. Imaju zadatak i da poprave, očiste i pripreme kućice za izolaciju. Sve je potrebno da se uradi do subote, kada dolaze novi duelisti. Proka je posebno nezadovoljan higijenom na farmi. Otišao je sa Katarinom do deponije sa smecem, i rekao joj da moraju da srede đubre, i da će u petak doći ponovo u inspekciju.

Povezana vest:  FARMA 3. SEZONA, Bane cepao Katarini bundu

Katarina je rekla da joj je bio loš dan i da samo želi da ode da spava. Čini joj se da farmeri nisu zadovoljni što je ona izabrana za gazdu i to joj smeta. Zajedno sa Banetom je otišla u gazdinu kuću, gde joj je on pomogao oko loženja vatre. Posle su otišli do sena, i on ju je pitao ko ju je iznervirao. Ona se požalila da ima čudnih pogleda u kući od kad je izabrana za gazdu. Žalila mu se da nije uvek tu za nju kad joj je potreban.

Počeo je sastanak, i Katarina je pročitala pismo u kojem je pisalo da će Ekrem i Vendi morati da idu na suđenje, jer ga je Vendi optužila za seksualno zlostavljanje i da on sada mora da se brani. Boki će mu biti advokat, a Eva će biti Vendin. Sudija će biti Peja, a svi ostali će biti porota. Ekrem je bio ljut, i rekao je da više neće da se igra ove igre i da mogu slobodno odmah da ga izbace. Eva je branila Vendi i rekla da ako je ona njega izazivala, ona nije kriva, jer je ona žena, a žene izazivaju. Boki je ustao i rekao da sve to što je Eva rekla ide u korist njegovog svedoka, i zahvalio joj se na tome, i optužio Vendi da je namerno zavodila Ekrema, tako da on nije kriv.

Povezana vest:  "Tirkizna groznica" od utorka 20. aprila, u 21.45h na Viasat Explore

Jelena je optužena da što ne želi da ustupi Katarini krevet pored Baneta. Tužilac je bila Natalija, a Jelenu je branio Baki. Sudija je bio Stefan. Natalija je optužila Jelenu da je kriva što posesivno čuva svoj krevet i da ne želi da ga da ženi njenog druga, jer je zaljubljena u njega. Porota je donela odluku da je Jelena kriva što ne daje svoj krevet. Sudija je izrekao kaznu da svaki put kada vidi Baneta i Katarinu da leže jedno pored drugog, da ona mora da legne između njih.