suparniceSURVIVOR VIP

Edin i Goca Tržan – ćeraćemo se mi još!

 

U Novom kraljevstvu tema je seks, ali postoji nedoumica kome nedostaje. Vesna i Milan misle da nedostaje Biljani, dok slikarka ne deli njihovo mišljenje. Upravo je obnuto, misli Biljana, što bi mogle da potvrdi Vesnina izjava da je mogao da joj zapadne neki dasa na pustom ostvu. Milan je ohrabruje da se nikad ne zna ko će im se sada pridružiti. Pevačici to ne zvuči obećavajuće, jer su za nju svi „omladinci“. Na scenu stupa Biljana sa stavom da mlađe žene treba da budu sa starijim muškarcima, a mlađi muškarci sa starijim ženama, pa Vesnu bodri rečima: „Samo napred!“.

Novi punisherA na ostrvo stiže Marko. Ogorčeni bivši vođa ne može nikako da obuzda duh ratnika u sebi. Mnogo mu je krivo zbog toga kako su se neki ljudi prema njemu poneli. „Šta će oni posle igre u kojoj možda pobede? Šta će sa 50.000 evra, kupiće garsonjeru i uspeće u životu? Ma daj…“ ozlojeđen je Marko zbog izbacivanja. Biljana i Vesna su veoma iznenađene Markovim dolaskom jer su upravo njega videle kao pobednika. Kralj splavova tvrdi da nema želju za osvetom, ali će se svojski potruditi da svojiim protivnicima nanese štetu. Vesna priznaje da ona, Biljana i Milan nisu više raspoloženi za takmičenje, pa predlaže da ubuduće svi pomažu Marku, jer je on još uvek željan borbe.

Povezana vest:  ARENA RASTE I NAPREDUJE, REZULTATI ĆE SE TEK VIDETI: Nebojša Žugić o novim projektima

Za to vreme produkcija ponovo „maltretira“ takmičare kako bi rekao Nikola. Pre početka nove borbe, Bojana i Nikola se vraćaju u Kasuko, dok Goca kao oparena uskače u vodu, ne bi li se što pre pridružila matičnom Bahandiju. Još uvek nije stigla ni da se popne na platformu gde je čekaju ostali saplemenici, a već šapuće kako su nju i Marka u Kasuku šikanirali. Bahandi za novog vođu jednoglasno bira Tonija, dok Bojana ostaje lider Kasuka.

Povezana vest:  KOMPANIJA DISCOVERY NAJAVLJUJE NOVU SERIJU “ESKOBAROVI MILIONI”

U zanimljivoj borbi na pokretnom brvnu, Bahandi pobeđuje i osvaja sjajnu nagradu – jastuke i prekrivače. Takmičari su gledali u nagradu kao u milion dolara. Konačno miran san. Bahandi je oduševljen crvenom posteljinom koju zatiče u kampu. Knez je malo okasnio, pa krči sebi put do poklona, rečima: „Da viđu, da viđu!“.

Svoj izlet u Kasuko Goca ocenjuje kao poučan, jer sada i njeno pleme može da zna sa čim ima posla. Zanosna brineta, Katarina, frapirana je činjenicom da Andrej mislil da ga ona mrzi. Kaže da ne bi mogla da gaji takva osećanja ni prema nekom ko joj učini nažao, a kamoli prema nekom koga jedva poznaje. Još je više uzbuđena zbog Edinovog ponašanja koje je Goca do maksimuma ocrnila. Kaća insistira da je sportski duh ono što je najvažnije, pa joj nije jasno kakav je to Edin profesionalni sportista: „Kakav je to sportista?! Po…em mu se na karijeru sportiste!“ poslužila se ni malo damskim jezikom Katarina za svog kolegu Edina. Goca samo trepće i uživa u zaštitničkoj reakciji ženskih saboraca.

Povezana vest:  Telekom predstavio nove TV serije - „Baš Čelik“, „Bunar“

Nikola i Bojana priznaju da ih je Bahandi ekstra prihvatio. Aleksandra misli da je Goca povratkom u staro pleme spašena, što se posebno ne dopada Edinu. Ona ističe da je Goca priželjkivala da se vrati u Bahandi, kako bi Knezu rekla u lice šta misli o njemu i da će učiniti sve da nagovori svoje pleme da izgubi u borbi za imunitet kako bi na Plemenskom savetu izbacili upravo „punjenu ćurku“. Edin je rešen da stavi tačku na priču o Goci, ali mu je važno da napomene da je posle igre Goca preteći kažiprstom izjavila da će „njih dvoje još razgovarati“. Bivši odbojkaš priznaje da pravi saveze i kombinacije u glavi i nada se da će ga takva taktika odvesti bliže nagradi, a možda i pobedi.

 

SURVIVOR SRBIJA, utorak, 23. novembar u 22.00