OtpisanSURVIVOR VIP

Žene najurile Miloša

Devojke Bahandija su odlučne u nameri da održe ženski klan. Uverene su da Miloš ima tajni imunitet, zbog čega se glumcu crno piše. Sve tri će glasati za njega i boriće se kao lavice da osvoje crni ili dupli glas. Uspeh zavisi od refleksa i brzine. Bore se jedan na jedan, a pobednici runde ulaze u finale. Katarina ubedljivo dobija Gocu, dok Miloš u duelu sa Jelenom prolazi kroz iglene uši. U finalu je bio mnogo odlučniji, pa zasluženo pobeđuje. On bira dupli glas. Kaže da ni jednoj od devojaka ne bi mogao da okači crnu ogrlicu. Ne zna za koga će glasati, a u ovoj teškoj odluci potražiće pomoć brojalice. Priznaje da možda ne zvuči survajverski, ali da su preostali članovi Bahandija u odličnim odnosima. Slično razmišlja i Goca, koja zaključuje da su preostali pripadnici Bahandija „glupi igrači Survivora“, jer se „međusobno gotive“.

Povezana vest:  VELIKI BRAT 2011, Poslednja nedelja puna iznenađenja

Mlada manekenka Bojana misli da u njenom plemenu vlada prividna harmonija, ali ko zna šta će biti kad se situacija zakuva. Bojana ne vidi nikakvu podelu u Kasuku, mada priznaje da često i u privatnom životu ne primećuje očigledne stvari. Njeno vreme se Nikolom očigledno je jedina stvar koja je u ovom trenutku okupira.

Ali najveća dešavanja su trenutno u Bahandiju, gde se preostala četiri člana spremaju za Plemenski savet. MelanholičnoA raspoloženje na kratko prekida Katarina, koja kaže da voli da ide sa Jelenom u wc, i sa njom deli „šarmantne mirise i zvuke“. Svi se smeju, a Katarina sada ozbiljnijim tonom izjavljuje da su joj stečena prijateljstva važnija od bilo koje nagrade. Krivo što je Kasuko pobedio kao pleme, a Goca dodaje da su ih rasparčali kao Savez komunista. Jelena se ne oseća ugroženo. Ipak podseća da „đavo nikada ne spava“. Miloš grli ženski klan i kaže: „Ovo se zove Ćomijevo jato!“. Zbog ove izjave, devojke počinju da plaču, a on im muški odgova: „Šta cmizdrite, ne ide niko na klanje“.

Povezana vest:  VELIKI BRAT 2011, Neko srećan, neko razočaran – ukućani na otpadu, otpadnici u kući

Miloš jeste u pravu, ali Plemenski savet nikome nije omiljeni vid zabave. Goca započinje zasedanje. Misli da se sve izokrenulo onog momenta kada su ona i Marko prešli u Kasuko. Komentariše Knezovo izbacivanje i kaže da je odmah znala da je imunitet lažan, jer je u Survivoru sve tako perfektno napravljeno, za razliku od ogrlice koja je izgledala kao da je napravljena na času oto-a. Kada su se već dotakli laži, pričaju i o lažnom ujedinjenju. Katarini se najviše svideo kolač, a Goca bi dala i hranu, i kupke, i provod samo da im je Toni ostao u plemenu. Na red stiže i borba u blatu. Predsedavajuća Bahandija izjavljuje da su oni VIP ličnosti i da moraju adekvatno da se ponašaju, što nije slučaj sa Kasukom. Sledi glasanje, a Miloš priznaje da je „eci, peci pec“ odlučio da dupli glas da Katarini. Devojke su u šoku kada shvate da on nema tajni imunitet. Najpotrešenije deluje Goca, koja kaže „Kakvo je ovo sra… od igre!“. Glumac ima tri glasa i on je sledeći koji napušta Bahandi, a Andrija Plemenski savet zaključuje rečima: „Možda se ujedinjenje nije dogodilo, ali ujedinjene žene jesu.“.

Povezana vest:  Serijal “PLAĆENE UBICE DREVNOG DOBA” startuje na kanalu VIASAT HISTORY

SURVIVOR SRBIJA, petak, 03. decembar u 22.00