opaki planoviSURVIVOR VIP

 

Cincarević želi da razdvoji Bojanu i Nikolu?!

Prvi dan u ujedinjenom plemenu Putong naizgled protiče u miru. Iako su imale brojne nesuglasice, naročito nakon igre u blatu, Goca i Aleksandra kao da su zakopale ratne sekire. Nikoli se čini da Katarina i Jelena nemaju izgrađeno mišljenje i da su povodljive. S druge strane, Kaća konstatuje da su ona i Jelena bliske sa Rokvićem i Bojanom, pa procenjuje da će bivši čanovi Kasuka verovatno pokušati da eliminišu Gocu.

Veliko veće uživa u svom novom domu. Miloš veruje da su posle 20 dana zaslužili ovakav tretman, dok Biljana kamp vidi kao na hotel sa sedam zvezdica. Slikarka kaže da je zahvaljujući vežbama joge, u igri koja je odlučivala o povratku u borbu, bez problema mogla da izdrži tri dana. Ipak, priznaje da nije želela pobedu, jer joj se ne sviđa društvo u Putongu. U ovim pričama ne učestvuje jedino baletan, koji uživa u mirisima kupke i šampona. Situaciju u ujedinjenom plemenu  glumac zamišlja kao „gloženje u Šekspirovoj tragediji“ i dolazi na ideju da sve one koji ispadnu iz takmičenja, dočekaju sa zanimljivim pravilima i igrama. Iako se svima dopada predlog, Vesna ima drugu preokupaciju. Hvata se za korpe svog kupaćeg kostima, i gotovo u šoku saopštava Knezu: „Vidi, vidi! Ovo je sve bilo puno kad sam ja ovde došla“. Žali se što joj stomak nije spao, a degradirani kuvar je teši da će se i to srediti. Činjenica da će biti prisutni na svakom Plemenskom savetu, najviše se dopada Biljani i Milošu. Svojim glasovima će uticati na tok takmičenja, što posebno raduje slikarku, koja najavljuje da će rastaviti savez Bojana – Nikola!

Povezana vest:  MTV REPORTERI

Malo opuštanja i zabave članovi Putonga nalaze u igri pogađanja istorijskih i javnih ličnosti. Edin je duhovit, pa smišlja da bi Nikola trebao da pogodi ime svog oca Marinka Rokvića. Toniju i Goci se zalomilo da pogađaju istu ličnost – druga Tita, dok Bojana malo kuburi sa poznavanjem istorije. Ona  umesto Čaušesku, na papiriću ispisuje Šaučesko, ali uz malu pomoć prijatelja, mlada manekenka uspešno koriguje prezime bivšeg rumunskog predsednika. Svi se dobro zabavljaju i odličnog raspoloženja odlaze u snove. Već sledećeg jutra smeh  zamenjuje napetost. Prave se taktike i klanovi, a kao i do sada, glavni akteri su žene ex Bahandija. Gordana sebe smatra najjačom karikom ženskog tima i uverena je da će petorka Kasuka prvo udariti na nju. U „protivničkom taboru“ na čelnoj poziciji za odstrel je Edin, koji kaže da je upravo od Goce dobio naznake da će biti izglasan. Ipak, bivši odbojkaš priznaje da se ne ljuti, i da je sve to deo igre. Situaciju u plemenu najrealnije vidi Andrej koji je svestan da će dobra atmosfera trajati još dan – dva. Kraj idile nagoveštava i paket pirinča koji stiže na adresu Putonga. Iz propratnog pisma, jasno je da će isporučena količina morati da potraje do kraja takmičenja, zbog čega Marko odmah predlaže da ga pametno raspodele. Bivši vođa Bahandija misli da je Putong prividno jedinstveno pleme koje je polarizovano: „To vam je kao u Americi – demokrate i republikanci“ , opisuje Bulat.

Povezana vest:  VELIKI BRAT 2011, Novi raspored, nove nominacije i izbor za mis obeležili 26 dan u kući

Za vrbovanje Aleksandre u ženski klan zadužene su Jelena i Katarina. Goca mudro stoji po strani, ali ne propušta priliku da istakne da Aleksandra treba da se drži žena. Bulat bi se uvredio kada bi neko pokušao da ga vrbuje, a takav čin vidi kao manjak svesti i predizbornu kampanju što njega, ni u kom slučaju ne zanima.

Povezana vest:  VELIKI BRAT 2011, Horvat novi kapiten, Marijana muvala Vladimira