otpadnici_ponovo_u_kuci

VELIKI BRAT 2011

Ukućani zamenili mesta nakon Koloseuma

Duško ne prestaje sa zahtevima. Zamolio je ukućane da ga ošišaju, nakon čega je nastao prava pometnja.

Soraja je vodila glavnu reč kada je šišanje u pitanju ali i ostali ukućani su pomagali. Kada se Dule pogledao u ogledalo posle šišanja imao je i šta da vidi. Očigledno je bilo njegovo razočarenje na licu. Gunđao je i bio veoma nezadovoljan frizurom i dugo se prepirao sa cimerima. Na kraju je stavio kapu na glavu jer ga je sramota od frizure. Nirmal i Horvat ga bodre i govore mu da mu je bolje ovako ali on ne odustaje od ljutnje. Nikola Maurovića priča Velikom Bratu da su svi ukućani otpada veoma motivisavi pred večerašnji Koloseum, a posebno Bojana.

Govori da su ulozi veliki i da će svi pružiti maksimum kako bi uspeli da pobede.

Izviđači koji su bili dežurni sinoć su Horvat i Duško. Svoj posao su ozbiljno shvatili i nisu dozvolili da se vatra ugasi.

Nema sumnje da su svi posebno motivisani pred večerašnji Koloseum, koji pored luksuza donosi i imunitet od nominacija, i svi su noć proveli mirno kako bi što spremniji dočekali novu borbu.

Ispovedanje

Ukućani na otpadu su rešili da se bolje upoznaju i da zadovolje svoju radoznalost, pričajući na razne teme iz života ispovedajući se jedni drugima.

Radašin priča Slavici kako je radio razne poslove a ona mu odgovara da to poštuje i da i ona, iako je žensko, mora da radi ako hoće da ima nešto u životu. Nikola im se pridružuje pričom o njegovim prijateljima, izlascima i anegdotama. Dražen priča o svojoj porodici. Dok u kući Velikog Brata Džordž pokušava da  uteši neutešnog Duška zbog frizure govoreći mu da nije tako loše kao što se njemu čini. Dragana i Ema se takodje pridružuju da uteše tužnog cimera.

Kome se dopada Duškova frizura?

Izviđači u dvorištu vežbaju signalizaciju. Neutešni Duško ceo dan tuguje zbog frizure koja mu se nikako ne dopada pa je Džordž odlučio da je popravi koliko je moguće.

Duško je baš u depresiji i žali se da ne može više, da se ne oseća dobro i da mu je jedino Horvat prijatelj u kući . Žali se na Džordža da mu je namerno pokvario frizuru i da ga stalno zeza kao i na Soraju. Dragana ga grli i pokušava da ga uteši da ne bude depresivan. Ema mu govori da će mu porasti kosa brzo i da mu nije tako loša frizura. Komentarišu za Duška da drami što je ošišan. Ukućani na otpadu pričaju o Bojani i o tome kako je Nikoli rekla da ne može da bude u svakoj igri u koloseumu. Kažu da je ona ta koja se svuda gura, a njemu to pripisuje.  Marijana kaže da bi volela da ne bude ni u jednoj, da se ne blamira.

Povezana vest:  Premijera prve sezone serije "Spasavanje radionice" na Discovery kanalu

Opušteno, samo opušteno!

Ukućani na otpadu se opuštaju u dvorištu pred večerašnji koloseum. Ređaju se pesma za pesmom.

Svi su u dorištu smeju se I pevaju. Radašin je prvi počeo sa njegovim repertoarom a zatim je Marijana preuzela ulogu glavog zabavljača. Bojana I Tamara u kuhinji spremaju ručak. Dok je u kući Velikog Brata  sasvim mirno,  Džordž,  Nirmal I Duško sede u dvorištu pored šatora a Ema pored njih vežba signalizaciju.  Soraja je u sobi rešila da spremi svoje stvari I razgovara sa Draganom o večerašnjem koloseumu.

Otpad na tajnoj misiji!

Veliki Brat je ukućanima otpada dao tajni  zadatak. Dva ukućanina sa otpada moraju da, obučeni u kostim nindže, uđu u luksuzni deo kuće i prenesu svojim komšijama poruku.

Moraju da budu jako tihi i neprimetni. Otpadnici su izabrali Nikolu i Tamaru, jer smatraju da bi oni mogli da prođu najuspešnije. Odmah su počeli da vežbaju rečenice koje im je zadao Veliki Brat u okviru poruke koju trebaju da prenesu. Od ovog tajnog zadatka zavisi uspeh nedeljnog zadatka na otpadu. Otpadnicima se novi zadatak dopa ali koliko će se potruditi da budu i uspešni ostaje nam da vidimo.

Lažni prijatelji

Polako počinju da padaju maske. Duško se iz dana u dan razočarava u svoje cimere. Posle sinoćnog totalnog razočarenja zbog nove frizure, on više ne veruje većini.

Povezana vest:  OVO ĆE VAS OSTAVITI BEZ DAHA! Željko Mitrović isprobao prlovidbene sposobnosti morskog zaliva u Zadruzi 2

Horvat je i dalje njegova najbolji prijatelj ali i sa Nemešom ima odličnu komunikaciju. Nirmal po pitanju Duškove frizure ima negativne komentare dok ostali misle suprotno. Duško ipak najviše veruje Nemešu, jer ima utisak da ga svi osim njega lažu.

Džordž je pokušao na razne načine da ubedi podmlađenog Duška, da ga Soraja i on najviše vole, mada Dušku reči ništa ne znače, on je sve video njihovim delom sinoć.

Kako bi skrenuo pažnju sa loše frizure, Duško pokušava to da nadomesti na drugačiji način. Dobio je naočare od ukućana i samim tim pohvale da liči na glumca. Duškov najveći motiv za takav izgled, jeste, da bi ga večeras u Koloseumu, gledale kako on kaže “šmizle”.

Odmah sam znao ko si !

Danas je Veliki Brat Lesteru i Marijani zadao zadatak da sa još dvoje u velikoj kući prenesu poruku signalizacijom. Oni su izabrali Tamaru i Nikolu, a ostalima su po izlasku objašnjavali o čemu se radi.

Došao je momenat izvršavanja nedeljnog zadatka ukućana sa otpada i ukućana glavne kuće. Ukućani sa otpada kao zadatak imaju da se obuku u nindže i da signaliziraju zastavicama određene rečenice ukućanima glavne kuće, koji imaju zadatak da tu rečenicu shvate i kažu Velikom Bratu.

Svi ukućani su u dnevnoj sobi i jedan po jedan odlaze u dvorište kako bi im nindže tj. Tamara, Lester, Nikola i Marijana signalizirali njihovu rečenicu. Soraja je odmah prepoznala ukućane otpada iako su bili maskirani. Ema se pokazala kao najnespremnija, a kao najveštiji i jedini koji je svoju rečenicu pogodio pokazao se Nemeš. Posebno je bio zanimljiv njegov susret sa nindžom tj. Marijanom. Odmah nakon što je izašao u dvorište, shvatio je da je to ona, i nije mogao da sakrije svoje oduševljenje. Smeškao se sve vreme pogađanja, i na kraju joj je rekao da će doći večeras u skladu sa rečenicom koju mu je Marijana signalizirala i poslao joj je poljubac.

Veliki Brat sprema iznenađenje!

Večeras će se svi ukućani opet spojiti u Koloseumu. Džordž izjavio da ne bi voleo da dodje na otpad jer nema šta da se jede, Slavica smatra da baš on treba da dodje da vidi ko je i šta je. Ukućani otpada će se svim silama potruditi da pobede ali im prelazak u luksuz nije motiv. Tamara se odlično uklopila u uslove otpada i njoj se odatle ne ide.

Povezana vest:  Novi serijal emisije "Razotkrivanje mitova" na Discovery kanalu

Bojana se plaši razdvajanja nakon Koloseuma. Svi se polako spremaju za večerašnje igre, nesluteći kakvo im je iznenađenje Veliki Brat pripremio.

Zmije i bubašvabe!

Nindže su dočekale ukućane u Koloseumu, zatim se Veliki Brat oglasio i igre bez ikakvih granica mogu da počnu.

U prvoj igri ukućani su morali da pređu preko vode pune krokodila, otpad je u ovoj igri pobedio ali su krokodili pojeli Radšina. U pripremi za drugu igru ukućani nisu mogli da se dogovore ko je najmlađi ukućanin iz luksuznog dela kuće. Nemeš, Džordž i Ema su predstavljali tim crvenih a Lester, Slavica i Nikola su u drugoj igri branili boje plavih. Oba tima treba da za dva minuta i trideset sekundi sklope šator, dok će im vetar otežavati zadatak. Veliki Brat nikaka ne bi poslao Nemeša i Emu na kampovanje zbog bezuspešnog sklapanja, zato su protivnici Lester, Nikola i Slavica su uspeli da osvoje poen za svoj tim. Druga igra bila je predviđena za najhrabrije i neustrašive ukućane. Veliki Brat je u ovoj igri napunio kutije bubašvabama i zmijama u koje su po četiri predstavnika iz oba tima, morali da stave glave. Dragana, Soraja, Nemeš i Horvat su uspešno osvojili četiri poena za svoj tim. Horvat je prvi u svom timu imao blizak susret sa bubašvabama, dok je Soraja probila led sa malim šarenim zmijama. Marijana, Slavica, Lester i Dražen su bez imalo straha savladali i ovu prepreku. Poslednja igra je odlučila ko će osvojiti titulu kapitena kuće i kapitena otpada. Ukućani su visili kao „peškiri i gaće“. Bivši ukućani luksuza su sada „otpadnici“ i ove nedelje biće nominovani. Nemeš je uspeo da dobije kapitensku traku i on će ove nedelje biće imun na nominacije. Sa druge strane, Nikola je kapiten luksuza i imaće dosta privilegija.