IgorX (2)DVOR 2011

Igor drugi izbačeni!

 

Izbačen još i drugi učesnik rijaliti šoa DVOR. Igor je, pored Manel, izbačen voljom gledalaca koji su sms porukama pokazali da je najmanje poželjan u ovom rijaiti program televizije Pink. Sutra uveče, u nedelju uveče, od 20 časova otvaranje kapija Dvora.

Bilo je nominovano osam muškaraca.

Posle objave da je dobio najmanje glasova Igor Kostić je rekao:

Povezana vest:  "FEAR THE WALKING DEAD" POSTALA SERIJA BROJ 1 SA NAJGLEDANIJOM PRVOM EPIZODOM U ISTORIJI KABLOVSKE TELEVIZIJE U AMERICI

-Jeeees! Osećao sam da će biti ovako.

U kući za građanstvo počele su i prve varnice, a pale su i prve teške reči. “Borba snažnijeg pola” stvorena je između Dejan Milićević koji je izjavio da mu se ne dopadaju – Ćemo i Mika Kostić.

Za Ćemu je rekao da ga “ne podnosi”, ali smatra da je ovo samo igra i “psihološki triler”, kao i da ne vidi zašto ne bi sarađivali u budućnosti. Ćemo, međutim, ima drugačiji stav. Bio je iznenađen stavom Dejana Milićevića, a zbog toga je i poželeo da ide kući.

Povezana vest:  Premijera nove serije "Anđela Blek" 26. oktobra na HBO GO-u

Dejan Milićević je razmenio i oštre reči sa Mikom Kostić, kojoj je zamerio da od nje dobija „negativan vajb“ i da oseća „hejt od nje“.

-Ti mene ne možeš da podneseš, razdvajaš me od ljudi sa kojima pričam, a najviše me nervira kad jedeš iz mog tanjira – rekao joj je Dejan M.

Povezana vest:  FARMA 3. SEZONA, Novi duelisti Peja i Sanja

Mika je na to bila iznenađena i rekla da je samo želela sa njim da se druži, jer ga voli.