milan_piperski

Piperski najavljuje pobedu u Hamburgu!

 

Srpski bokser na vaganju u hotelu Holidej-In u Hamburgu obećao navijačima da će pobediti Mugurela Sebea

Milan Piperski boksovaće 8. aprila svoj drugi profesionalni meč u karijeri protiv Rumuna Mugurela Sebea u Hamburgu kao uvodna borba izmedju Deni Vilijamsa i Lasla Tota. Promoter meča je Kale Saurlend i Ismael Ozen , što garantuje da će organizacija biti na najvišem mogućem nivou, jer je promoterska kuća porodice Saurlend jedna od najjačih u Evropi, a najavljena je i saradnja sa domaćim bokserskim kampom Bali-Balkanboksing. Piperski je na današnjem merenju u hotelu Holidej In bio odlučan u najavi pobede, a da li će tako biti i na meču ostaje da se vidi.

Povezana vest:  MEČ ZA WBO PRVAKA EVROPE, Stanković napada Seferija za pojas u Skoplju, revanš u Beogradu!

-Trenirao sam poslednja dva meseca žestoko, odradivši deo priprema u Drvengradu sa Nenadom Borovčaninom, a drugi deo u kampu Bali-Balkanboksing, gde sam sparingovao sa Predragom Kovačevićem i Mirsadom Ćebom, tako da maksimalono spreman ulazim u meč. Poslednjih sedam dana proveo sam baš u Hamburgu, a veoma sam počastvovan što sam ovu sedmicu trenirao u najstarijoj sali za boks u Nemačkoj, legendarnom Ric Džimu nadomak luke u delu grada Sent Pauli. U toj sali počeli su mnogi šampioni poput brace Kličko, Darijusa Mihaljčevskog, Ralfa Rokidjanija, a posećivali su je Klej, Holifild i Franc Bekenbauer. To me je još više motivisalo da pobedim i da krenem stopama pomenutih sampiona – rekao je Milan Piperski.

Povezana vest:  SP BAKU 2011, Četiri titule za Ukrajince

Pored Piperskog,u uvodnim borbama nastupice Mirsad Ćebo iz kampa Bali-Balkanboksing, zatim Saurlendovi bokseri Jens Krul i Henri Veber, što će po rečima mečmejkera revije Hagena Doringa biti dovoljno da zadovolji najprobirljivije bokserske poklonike-

Specijalni gosti na meču u Hamburgu biće šampioni sveta Sebastijan Silvester i Huan Pablo Gomez ali i Nenad Borovčanin koji se trenutno nalazi na dvonedeljnim pripremama u Hamburgu u kampu braće Kličko i trenera Frica Zduneka. Za ovaj spektakl vlada veliko interesovanje, a posebna podrska Piperskom biće veliki broj naših ljudi koji žive u ovom delu Nemačke.

Povezana vest:  STEFAN ŠUGER STEVANOVIĆ PONOVO U RINGU, Stevanović ponovo pobedio!