Povodom početka snimanja još jedne igrane serije, kojom će TV Pink za 25 godina neprikosnovenog vođstva među komercijalnim emiterima na jesen počastiti svoje vernu milionsku publiku, juče je u restoranu “Topčiderac” organizovan radni ručak na kome su beogradski mediji upoznali ekipu koja stoji iza serije “Preživeti Beograd”. U produkciji “Contrast studios”, na TV Pink nam stiže priča o mladim ljudima i njihovim ambicijama, o pridošlicama i starosedeocima Beograda, nadi i čežnji – priča nastala iz pera jednog od najtraženijih scenarista današnjice Đorđa Milosavljevića, u režiji mladog Đorđa Stanimirovića.

Dva Đorđa su juče bili raspoloženi za razgovor sa novinarima, kao i ljudi koji stoje ispred produkcije “Contrast studios” – Radoš i Nedeljko Bajić, Jelena Bajić Jocić i direktor fotografije Predrag Jocić. Istakavši da prvi put u projektima njegove produkcije “nije onaj glavni golgeter”, već igra lepu sporednu ulogu, Radoš je izrazio zadovoljstvo povodom ovog projekta.

  • Siguran sam da će ova serija o četiri devojke koje dolaze u studentski grad i počinju novi život uz dinamične zaplete i rasplete i sijaset fantastičnih afirmisanih i mladih glumaca naći put do srca publike već sa prvim epizodama – rekao je Radoš Bajić.
Povezana vest:  Zaljubljenici u mačke - premijera na kanalu Animal Planet 02. aprila

Upravo su četiri glavne protagonistkinje priče “Preživeti Beograd” pobrale najveću pažnju mnogobrojnih prisutnih novinara. Mlade i talentovane glumice Nina Nešković, Bojana Stojković, Tamara Šustić i Lenka Petrović govorile su o ulogama koje i same svakodnevno proživljavaju u Beogradu, a u kojima su sigurne da će se pronaći kako njihove vršnjakinje, tako i svi oni koji su prolazili kroz iskustvo života u Beogradu. Pored četiri dame, tu su bili i mladi glumci Lazar Nikolić, Dejan Maksimović i Nemanja Rafailović, ali i iskusne kolege Branka Šelić, Boris Pingović, Anja Mandić i Branko Janković. Četvrtog momka u seriji tumači Nikola Šurbanović, a svima njima će na snimanju sigurno dobro doći saveti legendarnih glumaca poput Mire Banjac, Tihomira Stanića, Dare Džokić, Isidore Minić, Aleksandra Srećkovića Kubure, Igora Đorđevića, Nebojše Milovanovića i mnogih drugih koje ćemo od septembra u udarnom terminu gledati na TV Pink kroz 40 epizoda serije “Preživeti Beograd”.

Povezana vest:  Premijera na kanalu TLC: Obračun u kuhinji: Amateri protiv profesionalaca

Radno leto je pred ekipom TV Pink i filmskim radnicima, jer je njen prvi čovek Željko Mitrović najavio za narednu sezonu više od 500 sati igranog programa, odnosno čak osam novih igranih serijala. “Crveni mesec” i “Preživeti Beograd” su dokaz da je ova odluka jasna strategija za budućnost najgledanije televizije, kao i najvećeg filmskog kompleksa u ovom delu Evrope PFI studija, u Šimanovcima.

Povezana vest:  FARMA 2010, Na Farmi je proslavljen Đurđevdan!!!