POBEDNICI_obezbedjeniSURVIVOR VIP

 

Prva borba ujedinjenog, a opet podeljenog plemena, Edin pokušava da smesti Bojani

 

Nakon ujedinjenja pravila igre se menjaju: ogrlica za lični imunitet je predmet borbe, a u prvoj igri nakon udruživanja ona važi kao grupni imunitet. Putong će biti podeljen u dva tima od po pet članova. Sastav ekipa određuje lutrija. U svetlo-plavo pleme ulaze Goca, Marko, Bojana, Jelena i Edin, dok Kaća, Toni, Nikola, Aleksandra i Andrej pripadaju tamno-plavom timu. U ovoj borbi, potrebno je naći  osam vrećica zakopanih u blatu, a delove slagalice koji se u njima nalaze poređati u traženu celinu. Na Andrijin znak, kreću u potragu, a voditelj napominje da zanimljivi mirisi koji se šire iz blata, igru čine još zanimljivijom. Sa tim se verovatno ne slažu takmičari kojima blato ulazi u oči i nozdrve dok rovare po bazenu i traže džakove. Posle mnogo muke, tamno-plava ekipa pobeđuje i osvaja grupni imunitet. Jedan takmičar iz poraženog tabora imaće priliku da krene u potragu za tajnim imunitetom. Najviše sreće ima Bojana koja će drugi put boraviti na dalekom ostrvu.

Povezana vest:  Piknik kod Henging roka

trazi, trzi pa ces naciManekenka ekspresno rešava prve dve zagonetke, ali  joj treća predstavlja problem. Ni mrak joj ne smeta da nastavi misiju. Vrzma se oko kovčega sa imunitetom, ali ga na kraju ipak ne nalazi.

Edin priznaje da je zbog pravljenja lažnog imuniteta odgovoran za neprijateljstvo među bivšim plemenima, ali u tom činu ne vidi ništa loše. Slaže se da svi imaju pravo da glasaju za njega i da se on neće ljutiti. Ipak, pokušaće da osmisli taktiku zbog koje će biti manje ugrožen. I Goca je mišljenja da će bivši Kasuko glasati za nju, jer je ona karika koja vezuje ženski klan, što kaže, uopšte nije istina. Iz Andrejevog ugla najslabija tačka ex Bahandija je Jelena, koja je „ni kriva ni dužna“ dogurala daleko.

Povezana vest:  SkyShowtime stigao u Srbiju: pretplata po premijernoj ceni

Do Marka stiže poverljiva informacija. Čuo je da Edin javno govori da ex Kasuku najviše smeta Bojana, i da će oni glasati upravo za manekenku. Veliki vođa se pita kako bi na to reagovao Nikola, pa kaže: „Čuj, njima smeta Bojana. To je veća naučna fantastika od mojih Ratova zvezda!“. Nikola ne zna za zakulisne radnje, pa se nada da će Bojana naći tajni imunitet i možda ga ustupi Edinu, koji stvari vidi mnogo drugačije: Kad neko ima adut u rukama, sve što treba da uradiš je da ga izbiješ!“ – zaključuje odbojkaš.

Povezana vest:  FARMA 2010, Ko je normalan na farmi?!

Katarini nije jasno kako Goca i Jelena ne vide da ih Edin obmanjuje. Predlaže da  se svi prave kao da je uspeo da ih ubedi da će glasati za Bojanu, a da na Plemenskom savetu ex Bahandi glasa za Edina. Putongu se ujutru pridružuje i Bojana. Goca je skenira od glave do pete, a samo par momenata kasnije, pevačica izjavljuje da se nije mnogo interesovala da provali da li je Bojana našla imunitet ili ne. Ipak, priznaje da su Katarina i Jelena videle nešto u Bojaninoj kabanici.

U Veliko veće stiže obaveštenje o rezultatima igre za imunitet. Nakon čitanja imena, slikarka izjavljuje: „Znači, Edin nam dolazi.“. Slično misli i Vesna, koja kaže da su Marko i Edin najugroženiji, jer su najjači.

 

SURVIVOR – četvrtak 9. decembar