I ovaj utorak je od 23 časa rezervisan za najbolju zabavu u vašoj omiljenoj lejt najt emisiji “Ami G Show”. Ognjen Amidžić u ovonedeljnoj emiisji ugostiće aktuelne goste – žensku grupu “Hurricane”, Acu Pejovića, Lunu Đogani, ali i deo ekipe filma “Ekipa”.

Otkako su se na javnoj sceni pojavile kao grupa “Hurricane”, Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić privukle su veliku pažnju. Do sada su snimile nekoliko singlova na engleskom jeziku, ali su ipak stekle popularnost kada su objavile pesmu “Favorito” na srpskom. Pesma za dva meseca ima više od 22 miliona pregleda na Jutjubu, a devojke su spremile još jedno iznenađenje. Za utorak u 12:01 najavljena je premijera njihove nove pesme “Avantura? Ma pa-pa”, a o novom projektu, popularnosti I tome da li je Ognjen njihov favorito ili ne, govoriće sutra uveče u emisiji “Ami G Show”.

Povezana vest:  FARMA 3. SEZONA, Nova gazdarica na farmi je Katarina!

Aco Pejović je objavio novu pesmu, “Ne pitaj”, koja je već oduševila njegovu vernu publiku. On je ostao veran svom muzičkom pravcu i objavio numeru kakva se od njega i očekivala. Osim o novoj pesmi i planovima u karijeri, Aco će govoriti i o neprijatnosti koju je nedavno doživeo na društvenim mrežama, kada je neko, predstavljajući se kao on, iznudio 10.000 evra. Kakve korake je Aco preduzeo kako bi zaštitio sebe, ali i svoje fanove, ispričaće u emisiji “Ami G Show”.

Povezana vest:  Uskoro premijera druge sezone serije Teror: Ozloglašeni

Još jedna muzička premijera zakazana je za utorak – tačno u 15 časova biće objavljena nova pesma Lune Đogani “U ljubavi luda”. S obzirom na to da je njena prva pesma “Deveti krug” prošla odlično kod publike, Luna ima velika očekivanja i od svoje druge pesme. PObednica druge sezone “Zadruge” počela je nedavno i da nastupa, a da li je zadovoljna publikom, da li je pesma “U ljubavi luda” autobiografska i da li se nešto promenilo u njenom ljubavnom životu, Luna otkriva kod Ognjena Amidžića!

Povezana vest:  VELIKI BRAT 2011, Ema ide kući

Na kakve muke će Ognjen saviti deo ekipe filma “Ekipa” saznaćete premijerno ovog utorka jer u studio stižu glumac Rade Ćosić i igrači FK “Partizan” Miroslav Vulićević, Filip Kljajić i Zoran Tošić.

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije “Ami G Show” u utorak 12. novembra uživo od 23 časa na TV Pink!