Kada je Nova godina ovako blizu, uglavnom „jurimo” na sve strane kako bismo pokupovali sve poklone, pripremili omiljena jela za naše najdraže i stigli da se pripremimo za najluđu noć. Međutim, važno je i da u toj gunguli zastanemo i uživamo u toplini svog doma i – Box programu.

U sredu, 25. decembra, u 21:00 na kanalu FilmBox Premium, emitovaće se film „Margo na venčanju”. Ovo je priča o životu jedne porodice: sestrama, muževima, deci, istoriji, tajnama, ljubomorama. Margo i njen sin u tinejdžerskim godinama Klod odlaze sa Menhetna u porodičnu kuću na Long Ajlendu, u kojoj žive njena sestra Polin, Polinina ćerka i Malkolm, nemarnik za kog će se Polin udati i to ispod drveta za koje komšije već dugo žele da se ukloni. Sledi žustra porodična drama između sestara, u koju je neželjeno uključen i Klod. Polin otkriva Margo jednu tajnu, koju ova odmah prenosi Klodu. Margo ne podnosi Malkolma i daje sve od sebe da ga se otarasi, noseći se istovremeno sa sopstvenim bračnim nedaćama i ljubavnikom. Ljudi su okrutni i unutar i izvan porodice. Ima li spasa za Margo ili Polin?

Povezana vest:  Dejvid Leterman se povlači?

Kanal FunBox UHD nam u petak, 27. decembra, donosi emisiju „Gastronomija do maksimuma – Indija”. Od 18:00 pratite Lisel, koja istražuje mesta u gradu poznatom po svojoj gastronomiji, zaboravljenom centru trgovačke kompanije „British East India” – Kalkuti. Uživajte uz Lisel od probanja svega što pulsirajuća scena ulične hrane ovog užurbanog grada ima da ponudi, do manje poznatih dragulja, kao što je jedina kineska četvrt u Indiji sa svojim delikatesima. Poslušajte priču o obilasku tezgi sa hranom, skrivenom otvoru u zidinama u kom se služe severoistočne knedle, haotičnim ribljim pijacama i naravno, ponosu Bengala, ribi pod nazivom indijska lojka. Da li Kalkuta može da se meri sa drugim metropolama Indije? To ćemo saznati u ovoj epizodi!

Povezana vest:  NOVA SEZONA DRAMSKE HIT-SERIJE NA HBO-u - „PENI DREDFUL II"

Subota, 28. decembar od 18:30, pravo je vreme za Audi Zimske igre 2018. na kanalu Fast&FunBox! Zadivljujući pejzaži, najveći svetski talenti i Kivi kao domaćin, svetskoj publici se predstavljaju na Zimskim igrama na Novom Zelandu, još jednom u nizu raznovrsnih sportskih takmičenja. Zvezde Zimskih olimpijskih, paraolimipijskih i X igara kreću na Južne Alpe na Novom Zelandu na prvi veliki šampionat u zimskim sportovima ove sezone. Takmiče se za slavu u raznim sportovima kao što su skijanje slobodnim stilom, snoubording, alpsko skijanje, kros-kantri i karling. Zimske igre na Novom Zelandu su jedno od pet najvećih takmičenja u zimskim sportovima na svetu i jedino na južnoj hemisferi. Takođe su i najveći serijski sportski događaj na Novom Zelandu. Sportisti, treneri, sudije i gledaoci su puni reči hvale o gostoprimstvu Kivija. Opuštena atmosfera, prijateljski raspoloženi ljudi, sportske aktivnosti i festivalska zabava sa živim nastupima i DJ-evima – gradovi-domaćini Kvinstaun i Vanaka sa nestrpljenjem iščekuju najveću žurku na snegu juga!

Povezana vest:  Dejan Cukić i „Dža ili bu" gosti emisije Jelen Top 10